Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čeká Ewa Farna holčičku, nebo kluka? Podle starého moudra je to ÚPLNĚ JASNÉ!

Čeká Ewa Farna holčičku, nebo kluka? Podle starého moudra je to ÚPLNĚ JASNÉ!
Zdroj: archiv
+ Dalších 105 fotografií
TĚHOTENSTVÍ
Ewa Farna (25) se pochlubila veřejnosti, že s manželem Martinem Chobotem (30) čeká miminko. Celé těhotenství se jí dařilo půl roku úspěšně tutlat, teď už má ale nepřehlédnutelné bříško a nezbylo tedy, než jít s pravdou ven. Pohlaví miminka zpěvačka neprozradila, ale mnohé indicie naznačují, že to bude chlapeček.

Ewa Farna si s manželem Martinem Chobotem své soukromí hodně chrání a i klip, kterým její těhotenství oznámili, byl původně určen jen blízkým páru.

Nakonec píseň jednoduše doplnili pohledy na těhotnou Ewu a pověsili na Instagram. A fanoušci ihned začali spekulovat, jestli se muzikantské dvojici narodí holčička, nebo chlapeček. A podle starých dobrých zkušeností jiných maminek je to jasné.

Říká se, že dcera ubírá na kráse, Ewa naopak náramně prokoukla. Pokud to ženě v těhotenství sluší tak jako jí, čeká chlapečka. Říká se, že kulaté a níže položené bříško, jaké má zpěvačka, značí kluka, špičaté a těsně pod ňadry potom holčičku.

Takže podle babských rad se půvabná zpěvačka dočká syna, nikdo ovšem ani náhodou netvrdí, že tyto pověry fungují na sto procent. Klidně to tedy může být dcera nebo třeba dvojčata.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy