Pro zlatou sošku se ani tentokrát na pódium nechystaly, přesto v rámci hollywoodské slavnosti roku zvládla každá obrazit rovnou dva luxusní večírky. Nejdřív se topmodelky potkaly v sobotu na party online značky, která prodává módní kousky šetrné k životnímu prostředí. Tam se v odhalování držely obě při zemi – Kurková sáhla po kalhotovém kostýmku od Armaniho, Němcová po šatech, které měla až po kotníky.

Druhý den už byly obě odvážnější. Dlouhonohá blondýnka si vzala černou sukni s krajkovým topem přepásaným jen koženým pásem, kde se látkou šetřilo i na dekoltu. Na party magazínu Vanity Fair ji ale doprovodil manžel Archie Drury (41), který si na krásku dohlédl.

Ani Petra nepřišla na charitativní akci Eltona Johna (71) na podporu léčby AIDS sama, garde jí dělal její nový přítel – podnikatel v nemovitostech a majitel velké marketingové agentury Benjamin Larretche. A dost to mezi nimi jiskřilo! I když už není sama, se zahalováním to taky nepřeháněla a sáhla po bílých šatech bez ramínek a s velkým rozparkem.

Vzpomněli i na Miloše Formana

Jako každý rok i letos na Oscarech došlo na smutnou vložku, a to pásmo se jmény a tvářemi kumštýřů, kteří v uplynulém roce zemřeli. Hollywoodským hvězdám a milionům diváků u televizí tak s velikány typu Bernarda Bertolucciho (†77), Stana Leeho (†95), Burta Reynoldse (†82), Alberta Finneye (†82) či Penny Marshallové (†75) připomněli také geniálního českého režiséra Miloše Formana (†86).

Tomu byly oscarové večery vždy zaslíbené – celkem 5x byl nominovaný, a v letech 1976 a 1985 Oscara dokonce získal, a to za režii Přeletu nad kukaččím hnízdem, resp. Amadea. Jen tyto dva jeho nejslavnější filmy získaly od Akademie 20 nominací, z nichž hned 13 bylo proměněných.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! Blesk TV

Fotogalerie
91 fotografií