Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

PRVNÍ SLOVA Andrey Pomeje k smrti manžela Jiřího (†54): Nezlobte se, ale...

svatba Pomeje
Zdroj: www.herminapress.cz
+ Dalších 6 fotografií
SLOVA MANŽELKY
Úterní odpolední skon herce a dabéra Jiřího Pomeje (†54) přes loňský rozchod velmi těžce nese i jeho manželka Andrea Pomeje (30). I když už se známým bouřlivákem nemohla dál žít a našla si i nového partnera, ztráta bývalého muže a otce pětileté dcery Aničky ji zdrtila. Co nám řekla?

„Nezlobte se, ale nebudu dávat žádné rozhovory. Je mi moc smutno,“ odepsala Andrea Pomeje na naši zprávu. Podle jejích přátel se po oznámení o smrti Jiřího sesypala a vůbec nevychází z bytu.

I když jí někteří rozchod s manželem vyčítali, nedávno nám vysvětlila, jaké city k němu má.

Myslela na něj denně

„Říkala jsem dceři, aby řekla tatínkovi, že na něj myslíme. Opravdu nám není jedno. Snad nemyslí na to, že je někde zavřený na pokoji a my si tu žijeme s novým chlapem idylu. Tak to není. O tátovi pořád mluvíme. Já sama na něj myslím denně. To, že milujete někoho jiného, přece neznamená, že vám na předchozím partnerovi nezáleží,“ pronesla Andrea Pomeje pro eXtra.cz v polovině ledna.

Čekala, až se Jirka ozve, že chce vidět malou dceru, k čemuž už bohužel nedošlo. Andrea také naznačila Jirkově rodině, že svému muži bude v čemkoli nápomocná. Sama bez jeho souhlasu předem ho ale nechtěla navštěvovat kvůli tomu, aby ho její přítomnost zbytečně nerozrušovala.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy