Jako v Silicon Valley. Digitální agentura Socialsharks ukázala nové kanceláře v pražských Holešovicích

Michal PtáčekMichal Ptáček

Graffity

0Zobrazit komentáře

Česká digitální agentura Socialsharks, specializující se na marketing na sociálních sítích, představila nové sídlo. A jak bývá u podobných firem z digitálního světa v poslední době zvykem, je se na co dívat. V nově zrekonstruovaných prostorech pro zhruba 40 lidí v pražských Holešovicích na ploše 383 metrů čtverečních Socialsharks ve spolupráci s architektkou Lucií Englovou zkombinovali stále oblíbenější biofilní design s minimalistickými prvky.

Výsledkem je moderní open space prostor s prosklenými stěnami, kterému dominuje mechová stěna ve tvaru ploutve, graffiti na stěnách a zasedačky laděné do firemních barev. „Dlouho jsme přemýšleli, jak do našich kancelářských prostor přenést trochu přírody. Tím, že člověk v dnešní době tráví v práci stále více času, tak jsme se chtěli vyvarovat tomu, aby našim lidem jejich pracovní místo zevšednělo. Rozhodli jsme se proto pro hravý a kreativní způsob interiéru,“ popisuje Nikol Stolle, CEO Socialsharks.

„Zapojili jsme malířku, která nám vytvořila graffiti a kresby na stěnách na míru. Součástí naší kanceláře se stala i mechová stěna, která zároveň slouží jako plocha oddělující open space od chill out zóny a zasedacích místností. Mech je netradiční způsob, jak vnést do kancelářských prostor, kde se klasické květiny příliš nehodí, trochu zeleně. Jeho různým barevným provedením se nám na stěně podařilo vytvořit žraločí ploutev, která je jedním ze znaků naší firmy. Motiv mechu se v našich kancelářích několikrát opakuje, třeba v malých akváriích na stěnách jídelny,“ doplňuje šéfka tuzemské digitální agentury.

Právě Nikol Stolle na nejvyšší pozici vystřídala loni v létě po 10 letech zakladatele agentury Petra Andrýska. Ten se z řízení Socialsharks stáhl a v poslední době dal o sobě vědět zejména svou osmimilionovou investicí do nově vznikající digitální agentury se zaměřením na rapidně rostoucí trh eSports.

Lokalita: Holešovice – Praha
Datum dokončení: 2019
Velikost: 383 m2
Design: Lucie Englová

socialsharks-kancelare-1

Breakout zóna

socialsharks-kancelare-6

Mechová zeď

socialsharks-kancelare-2

Jednačka

socialsharks-kancelare-3

Jednačka

socialsharks-kancelare-4

Graffity

socialsharks-kancelare-7

Kuchyňka

socialsharks-kancelare-8

Kuchyňka

socialsharks-kancelare-9

Kuchyňka

socialsharks-kancelare-5

Vchod

Diskuze (0)

Novinka

Anonym