Není tajemstvím, že mezi rodinou zesnulého dabéra a krásnou dýdžejkou panují napjaté vztahy. Andrea nesměla ani Jiřího navštívit v Nemocnici na Pleši, kam ho převezli poté, co lékaři zjistili, že má rakovinu rozlezlou po celém těle.

„Chtěla jsem za ním několikrát, ale po konzultaci s rodinou jsme se shodli, že by ho to mohlo rozrušit. Mně nezbývá nic jiného než to respektovat,“ vysvětlila Pomeje, která pouhé dva dny po smrti Jiřího zveřejnila na sociální síti v odpovědi všem, kdo jí vyčítali, že neměla nemocného manžela opouštět, děsivé detaily z jejich soužití.

„Dokážete si vůbec představit, jaké je to, když se s malým dítětem před ním musíte zamykat v pokoji a počkat, až vystřízliví? Vydržela jsem to až do dubna. Vážila jsem 49 kg, nemohla jíst. Anička se doma bála...“ napsala.

Dcera už truchlí

Lynčovaná Andrea potvrdila Blesku, že dá Jirkovi příští středu sbohem v jeho rodných Českých Budějovicích. Dceři Aničce (5) teprve až včera, tedy tři dny po smrti, oznámila, že její tatínek už není mezi živými. „Rad, jak se zachovat, jak to vysvětlit malému dítěti, je hodně. Konzultovala jsem to s lidmi, kteří už za sebou podobnou zkušenost mají. Volala jsem si i s Vendulou Pizingerovou (vdova po Karlu Svobodovi – pozn. red.),“ prozradila Andrea webu extra.cz. Že by tím dceru připravovala na pohřeb?

Zazní potlesk

Ten bude nakonec veřejný. „Jiřin by si přál, aby to byl velký cirkus. On měl rád pozornost a takovéto okamžiky, kdy na něj mířily kamery, si užíval,“ prozradil Pomejeho nejlepší kamarád Pavel Pásek (51). Na rozdíl od Jiřího však jeho rodina velkou pozornost nevyhledává, a tak by jim bylo nejmilejší se s milovaným synem či bratrem rozloučit jen v úzkém kruhu. „Respektoval jsem a respektuji přání rodiny. Nejprve si vzali čas na rozmyšlenou a nakonec souhlasili, že pohřeb bude veřejný. Každý, kdo měl Jirku rád, se tak může přijít rozloučit. Na konci zazní určitě velký potlesk, který si zaslouží,“ svěřil Pásek, který má obavy, jak sám pohřeb nejbližšího přítele zvládne.

Andrea se brání, popsala Pomejeho stavy! A zesnulý Pecha poslední rok nevycházel

Video
Video se připravuje ...

Andrea se brání, popsala Pomejeho stavy! A zesnulý Pecha poslední rok nevycházel Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
154 fotografií