Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Rodina Jiřího Pomeje (†54) rozhodla o průběhu posledního rozloučení: Dorazí i Andrea?

Andrea Pomeje na archivní fotce s manželem Jiřím
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 17 fotografií
Jiří Pomeje
Delší dobu nebylo jasné, jak bude probíhat poslední rozloučení s Jiřím Pomejem (†54). Zda to bude soukromá událost jen v rodinném kruhu, nebo bude moci přijít říct poslední sbohem i veřejnost. Nakonec rodina zesnulého herce rozhodla pro veřejný pohřeb. Stále ale není jasné, jestli se pohřbu zúčastní i manželka Andrea Pomeje (30).

Že mezi rodinou zesnulého dabéra a Andreou Pomeje skřípají vztahy, vědí úplně všichni. Dýdžejka měla dokonce i zákaz navštěvovat Jiřího. S rodinou se shodli, že pro nemocného Pomeje bude lepší, když ho Andrea nebude navštěvovat.

Pohřeb se bude konat ve středu v Českých Budějovicích a Andrea pro web Blesk potvrdila, že se chystá jet s manželem rozloučit do jeho rodného města.

Poslední rozloučení s Jiřím proběhne nakonec veřejně. "Jiřin by si přál, aby to byl velký cirkus. On měl rád pozornost a takovéto okamžiky, kdy na něj mířily kamery, si užíval," svěřil se nejlepší kamarád Pavel Pásek (51) pro portál Blesk. Rodina by ovšem raději upřednostňovala pohřeb v úzkém kruhu. Nicméně Jiřího přání bylo jiné, a tak se plánuje obřad, kam se s ním budou moci přijít rozloučit všichni, kteří ho měli rádi.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy