První místo ve finále Muže roku mu loni v srpnu jen těsně vyfoukl Jiří Kmoníček (24). I tak ale po soutěži vyrazil reprezentovat Česko na Mister Supranational právě Jakub Kochta. Na svůj postup do top 20 je Jakub právem hrdý. 

„Prý se to ještě nikomu z Čechů nepodařilo, ale já byl trošku zklamaný, chtěl jsem do TOP 10. Ale nyní, když se na to podívám s odstupem doby, jsem spokojený,“ uvedl mladý model krátce po svém návratu ze soutěže. 

Své fanoušky pravidelně zásobuje fotografiemi na sociálních sítích, z nichž nejaktivnější je asi na instagramu. A právě tam pod svými příspěvky pravidelně četl komentáře, že se podobá hollywoodskému herci Bradu Pittovi! A skutečně, na některých fotografiích jako kdyby slavnému herci z oka vypadl.

Bývalý hokejista se rozhodl ze své podoby vytěžit maximum a u svých posledních příspěvků používá hashtag #CzechBradPitt, tedy český Brad Pitt.

„Není na co čekat, udělal jsem si pár kontaktů, půjdu si zatím a doufám, že se prosadím i na poli modelingu,“ dodal Jakub k plánům do budoucna. Vedle modelingu ho láká i film, tak uvidíme, třeba si po boku skutečného Brada Pitta jednou zahraje. 

VIDEO: Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy

Video
Video se připravuje ...

Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií