Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šárka Vaňková okouzlila Česko i Slovensko! Její soukromé snímky vás posadí na zadek

+ Dalších 16 fotografií
Jako šestnáctiletá zaujala televizní diváky v první řadě pěvecké show Česko hledá SuperStar! Ve finále si to na pódiu rozdala s mikrofonem v ruce s Anetou Langerovou, která ji nakonec porazila. I přesto druhé místo bylo nevídaným úspěchem. Dnes ale žije Šárka Vaňková (30) zcela jiný život, o kterém exkluzivně promluvila pro eXtra.cz. Od soutěže uplynulo hodně času a Šárka kromě toho, že se přestěhovala na Slovensko, značně zkrásněla.

Ve čtvrtek jsme uveřejnili první část snímků, které pocházejí ze Šárčina soukromí. Jsou jen pár dní staré a je z nich zcela patrné, že Šárku lidé vždy obdivovali nejen kvůli jejímu mimořádnému pěveckému talentu, ale i kvůli její božské kráse. Odkaz na první část snímků naleznete ZDE

Šárce po soutěži SuperStar ležel svět u nohou Vyzkoušela si účinkování v několika muzikálech, měla za sebou desítky vystoupení po celé republice. Peníze se jen hrnuly. Přesto se rozhodla poslechnout hlas svého srdce a odcestovat za mužem svých snů. Na to, jak šel s jednou z nejpůvabnějších českých zpěvaček čas, se podívejte v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy