Bývalý vrcholový sportovec David Beckham byl o víkendu oceněn za své působení v jednom z fotbalových týmů v Los Angeles. Před stadionem Galaxy v Kalifornii byla slavnostně odhalena jeho socha v akční póze a v životní velikosti.

Na velkolepou akci ho doprovodila jeho manželka Victoria. Stejně jako David, ani ona nedokázala skrýt dojetí. Zatímco on si otíral zavlhlé oči, Victoria, jindy vždy působící jako ledová královna, se nedokázala ubránit úsměvu!

Sympatický David, který se v průběhu své fotbalové kariéry dokázal věnovat i modelingu a příležitostnému herectví, ve svém poděkování zmínil, jak moc si váží toho, že je prvním Evropanem, který vstoupil do téhle ligy. S týmem, v němž působil šest let, se účastnil 98 utkání, během kterých vstřelil 18 gólů. Ne nadarmo byl považován v době své největší slávy za jednoho z nejlepších žijících fotbalistů...

„Když mluvím o LA Galaxy a když mluvím o LA, mluvím o nich jako o rodině, protože pro mě je to velká rodina,“ vzdal Beckham hold svým bývalým spoluhráčům, s nimiž sice nestrávil tolik času, ale zjevně si je velice zamiloval. Podobně jako Los Angeles. „Naše město, náš domov. Od prvního dne, kdy moje rodina dorazila do tohoto města, jsme se tu cítili jako doma a za to budeme navždycky vděční,“ dodal.

Minulý rok přitom Beckhamovi svou usedlost v Beverly Hills, kde jejich děti Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) a nejmladší dcera Harper (6) vyrůstaly a chodily do školy, po jedenácti letech prodali. Za obří sídlo se šesti ložnicemi, devíti koupelnami, knihovnou a bazénem dostali od neznámého kupce dobrých 33,1 milionů dolarů (zhruba 750 milionů korun). Hodně to tehdy podpořilo spekulace o krizi ve vztahu téhle hvězdné manželské dvojice.

VIDEO: Tetování Davida Beckhama v akci!

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama v akci! Youtube.com

Fotogalerie
34 fotografií