Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdeněk Godla promluvil o MOSTU! Ženský? Chce mě každá druhá

+ Dalších 20 fotografií
Je to nadsamec! A ženy po něm touží... Řeč je o nové herecké hvězdě Zdeňku Godlovi (43), která se proslavila rolí Franty v divácky velmi úspěšném seriálu MOST! Redakci eXtra.cz snědý Don Juan poskytl rozhovor, v němž se netajil tím, že ho ženy zkrátka chtějí.

Zdeněk Godla dostal příležitost ukázat svůj talent v divácky nejobdivovanějším televizním seriálu. A chopil se jí bravurně. Dokonce tak, že po odvysílání osmi dílů MOSTU! přišla nabídka z televize Nova Godlovi produkce seriálu Ordinace v růžové zahradě připravila roli na míru, stane se bratrem Martina Zounara (51). „Na roli v Ordinaci se těším. Čeká mě dost práce. Je to pro mě příležitost, jak se posunout v tom, co mě baví. A herectví se mi zalíbilo,“ svěřil eXtra.cz Zdeněk Godla

Godla poskytl o seriálu MOST!, který ho katapultoval do hereckých výšin, rozhovor. Promluvil nejen o tom, jak se mu role Franty hrála, ale netajil se ani tím, že aktuálně po něm ženy touží tak jako nikdy v minulosti. Co přesně řekl, na to se podívejte v exkluzivním videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy