Hlavní obsah

Škoda v Ženevě představila novinky: Kamiq doprovází elektromobil

Právo, laz

Na autosalonu v Ženevě odstartovalo kolečko tiskových konferencí. Hned ráno představila mladoboleslavská Škoda svůj stánek a novinky. Hlavní hvězdy jsou dvě – kompaktní crossover Kamiq a elektrický koncept Vision iV. Nabízíme vám záznam z přímého přenosu, který začal v úterý před desátou hodinou.

Škoda Auto na autosalonu v Ženevě představí nové SUV pro evropský trh Kamiq Video: Škoda

 
Článek

Velké světové i evropské autosalony sice skomírají, co se zájmu zákazníků a automobilek týče, ovšem Ženeva je i díky tradičně neutrálnímu švýcarskému území stále vysoce prestižní. To se odráží i na počtu novinek, které tam prezentuje Škoda.

Foto: Škoda Auto

Zlatý lak nepřehlédnete.

V živém přenosu zde výstavní premiéru zažila Škoda Scala. Formální nástupce Rapidu Spaceback, ovšem větší a hodnotnější vůz plnohodnotného segmentu C, se už začíná prodávat, se na autosalonu dosud neukázal.

Foto: Škoda 5x

Nejvíce se zcela jistě bude mluvit o rozdělených předních světlometech.

To crossover Kamiq je čerstvější zboží. Kompaktní crossover se představil teprve před týdnem. Vizí elektrické budoucnosti reprezentuje koncept Vision iV. Specialitkou je také rallye speciál Fabia R5 v inovované podobě, stejně jako jízdní kolo Klement s elektromotorem.

Reklama

Výběr článků

Načítám