Pomejeho rodina je rozdělená a ne všichni mají pro krásnou brunetku pochopení. Ona i přesto dorazila na manželovo poslední rozloučení. „Je to nejhorší den mého života. Je mi strašně. Byla jsem jak v mlze a strašně se mi třásly nohy. Nezlobte se, ale nemůžu s vámi dál mluvit,“ promluvila záhy po pohřbu pro Extra.cz. 

Není divu, že se pak už dlouho nezdržela a raději odjela do Prahy. Část Pomejeho rodiny, především Jiřího otec, ostatně Andree vyčítá, že syna opustila v době, kdy bojoval s rakovinou a hned si našla nového partnera, což Jirkovi psychicky ublížilo. DJka vždy vysvětlovala, že k rozchodu došlo jen kvůli Jirkově nezodpovědnosti, s jakou přistupoval k léčbě, a poté, co se zdálo, že je z nejhoršího venku. Druhý atak rakoviny, jemuž podlehl, přišel až po jejich odluce. 

Přinejmenším část rodiny má ale pro Andreu pochopení. Sami Jirku důvěrně znali a věděli, jak těžký je život s ním. Andree na pohřbu byla oporou především Pomejeho sestra Petra, ke snaše má zřejmě blízko i Jiřího maminka. Ani s nimi však Andrea nápor emocí nezvládla a hned po obřadu odjela. Jen pár polibků a emotivní objetí, a vdova nastoupila do auta ke svým rodičům, kteří ji do Českých Budějovic přivezli.

Smuteční kar, kam se pak část Pomejeho rodiny odebrala, tak proběhl bez ní. Obřad skončil po půl druhé odpoledne a po čtvrté hodině už byla Andrea doma. Mladá vdova zpátky do Prahy jistě spěchala i kvůli pětileté dceři Aničce, kterou na obřad nevzala. Pro malinkou dívenku by to bylo další velké trauma. Zdrcující je přece už fakt, že se s tatínkem nikdy neuvidí...

Fotogalerie
102 fotografií