Půvabná Markéta Konvičková byla na Andělech doslova nepřehlédnutelná. Nechala si totiž poradit od stylisty Jiřího Hofbauera a pro tuto zvláštní příležitost si vybrala impozantní nabírané bílé šaty od návrhářky Debbie Brownové. Působila v nich sice na první pohled jako sněhová pusinka, ale v kombinaci s falešným tetováním na levé lopatce a růžovými pramínky ve vlasech zářila okázalou originalitou.

„Někdy mi je trošku líto, že ve světě je udílení cen největší prestiž a přehlídka toho nejlepšího, a v Česku nám ta čouhající sláma z bot prostě stačí. A většina interpretů to ani neřeší…“ rozohnila se talentovaná zpěvačka na sociální síti – a celkem tím uhodila hřebíček na hlavičku.

Sama ostatně zmiňuje, že mezi všemi těmi svetry a džínsy byla v tomhle atypickém modelu zkrátka za dámu a nikterak toho nelituje. „Nechci tím říct, že jsem nějaký spasitel, jen jsem svým lookem chtěla vyjádřit hold naší hudební scéně. Ještě v tak hezkém prostředí!“

„Aneb ať žijou jediné hudební ceny u nás, a díky za každého umělce, který to pojal stejně,“ doplnila ještě pohledná umělkyně a účastnice populární hudební soutěže Tvoje tvář má známý hlas, která si podle svých vlastních slov udržuje štíhlou linii bikram jógou.

Za jedno s ní je v tom rozhodně Janis Sidovský, životní partner a manžel zpěváka Pavla Vítka (56). „Někteří účinkující a hosté v publiku neměli nejspíš to štěstí, aby vyrůstali v prostředí, kde bylo běžné se při slavnostních okamžicích slušně a čistě obléknout. I když je to lepší než před léty, stále ještě si někteří svátek populární hudby pletou s hospůdkou páté cenové skupiny,“ povzdechl si i on na sociální síti.

VIDEO: Markéta Konvičková má módu prostě v krvi! Přiznala, že ulítává na botách!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Ulítávám na botách. Adam Rut

Fotogalerie
35 fotografií