Jiří Vondráček nejprve vysvětlil, že dům ve Slatiňanech nezdědila pouze jeho dcera Lucie Vondráčková. „To jsme zdědili všichni z rodiny,“ prozradil otec zpěvačky s tím, že jeho dcera pak vykoupila dvě šestiny domu od jeho sester, protože nechtěli, aby dům chátral.

„Chtěli jsme ho původně opravit a mít ho jako letní sídlo, jenže ty investice do rekonstrukce byly obrovské. Tak jsme přemýšleli o pronájmu, protože neobydlený dům chátrá čtyřikrát rychleji. Pak jsem objevil manžele, kteří řekli, že chtějí žít s celou rodinou ve Slatiňanech. Projevili sympatický zájem dům zrekonstruovat a žít v něm s dětmi,“ svěřil Vondráček týdeníku Sedmička.

Otec zpěvačky tak prozradil, že Tomáš Plekanec nebyl příčinou prodeje domu. „Měli tam trávit léto a veškerý čas, kdy jsou v Česku, ale to Tomáš nechtěl! Měl své přátele a rodinu v Kladně, nechtěl být zavřený ve Slatiňanech,“ prozradil dříve deníku Aha! zdroj z okolí zpěvačky. Přestože to vypadá, že Plekanec si dům neoblíbil, jeho názor na nemovitost za jejím prodejem evidentně nestojí.

 

Fotogalerie
49 fotografií

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima