Nikoli, krásná Češka se vrhla na „byznys" s extravagantními dětskými kočárky, autosedačkami a nosítky. Celá kolekce firmy, kterou založil Čech Martin Poš (50) a udělal z ní světového lídra v dětském zboží, nese modelčino jméno. A její billboardy teď zaplavily New York, pod tím přímo na Times Square Karolína dokonce sama zapózovala! 

A že je v reklamách zatraceně sexy! Jednou kočár tlačí v černých šatech na tělo s hlubokým dekoltem a odhalenýma nožkama, podruhé je „sporty-mama" v legínách a podprsence.

„Pokud jde o kočárek, potřebujete něco jednoduchého, ale s osobností. Něco bezpečného, ale stylového. Celé je to o pochopení a lásce,“ tvrdí modelka. „Přijetí, porozumění a láska jsou pro mě to nejdůležitější. Bez lásky nemůžeme fungovat. Nemohu žít bez lásky ke svým dětem, svému muži a ke své rodině,“ dodává Karolína, jejímž manželem je filmový producent Archie Drury (41).

Drandí s ním „Štěpec"

Luxusní kočárek dostal od Karolíny i novopečený otec Radek Štěpánek (40). Tenista byl z vozítka pro dceru Stellu nadšený a hned se společnou fotkou pochlubil na instagramu. „Vím, kluci. Jste zvyklí na fotky mamičky nebo babičky s kočárkem, ale jsem tak hrdý na svou drahou kamarádku Karolínu, která představila vlastní limitovanou edici kočárků. Děkujeme za tak krásný dárek!“ zaradoval se Radek.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! Blesk TV

Fotogalerie
113 fotografií