Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Je o 16 let starší! Šárka Vaňková promluvila o důvodu, proč žije na Slovensku

+ Dalších 16 fotografií
Talentovaná kráska Šárka Vaňková (31) získala druhé místo v historicky první pěvecké show SuperStar. Tehdy jí bylo šestnáct a měla před sebou hodně slibnou kariéru. Jenže Šárčin život se po soutěži a vystoupení v několika muzikálech změnil o 180 stupňů. Teď prozradila, co bylo důvodem, proč sekla se zpěvem a odstěhovala se na Slovensko. Byl za tím muž jejího srdce...

Před časem se Šárka odstěhovala do Bratislavy, kde se dala kariérně na dráhu vizážistky. Kariéře zpěvačky, která ji po jednu životní etapu živila, dala prozatím sbohem. Naopak nedávno exkluzivně eXtra.cz přiznala, že ji na Slovensko zavedla láska.

Našla si o 16 let staršího partnera Karla a vztah na dálku proměnila ve společný život. "Začátky byly těžké. Musela jsem si najít práci a vyřídit úřady, jako třeba cizineckou policii. Ničeho ale nelituji a jsem spokojená," netajila se Šárka, která ale o svém soukromí více odmítla mluvit.

Šárce po soutěži SuperStar ležel svět u nohou. Vyzkoušela si účinkování v několika muzikálech, měla za sebou desítky vystoupení po celé republice. Peníze se jen hrnuly. Přesto se rozhodla poslechnout hlas svého srdce a odcestovat za mužem svých snů. Na to, jak šel s jednou z nejpůvabnějších českých zpěvaček čas, na to se podívejte v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy