„Mohu potvrdit, že proběhlo jednání o odvolání matky proti rozhodnutí kanadského soudu prvního stupně ze dne 8. února 2019 ve věci návratové žaloby," uvedla pro web Extra.cz Plekancova advokátka Mgr. Lenka Radoňová. 

O soudním líčení informoval ve stručnosti také pořad Top Star. Ovšem jaký byl výsledek, se zatím vůbec neví. Verdikt totiž ještě nepadl. „Rozsudek bude vyhlášen v následujících dnech. Další informace ale nemohu poskytovat, obě strany jsou vázány mlčenlivostí,“ dodala pro Extra Radoňová.

Zatím tak stále ještě není jasné, zda se synové Lucie Vondráčkové budou muset vrátit zpět do Česka. Právník zpěvačky JUDr. Petr Machálek už dříve vysvětlil, že se jedná o řízení podle Haagské úmluvy o občanskoprávních aspektech mezinárodních únosů dětí. „Šlo o žalobu ve věci zadržování dětí v cizím státě bez souhlasu otce,“ vysvětlila zase již dříve Plekancova advokátka.

V této věci soud už dříve rozhodl. Podle rozsudku se děti mají vrátit do Česka, kde žije jejich otec Tomáš Plekanec. Jejich matka se ale odvolala. Jestli v soudním rozhodnutí došlo k nějakým změnám, bude jasné už za pár dní.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

 

 

Fotogalerie
43 fotografií