„Kolikrát jsem si představoval, jaké to bude, a stejně je to potom jiné. Otevřete dveře a někde uvnitř sebe pláčete štěstím,“ napsal Honza Musil už v pátek, kdy se po skoro tříměsíční léčbě po úrazu páteře dostal do domácího léčení. "Neumřel jsem, a tak řeším běžné věci. V nemocnici i doma," dodal pro Blesk Honza.

Sotva se tak doma rozkoukal, začal známý moderátor řešit politiku! Konkrétně slovenské prezidentské volby. „Část rodiny mám na Slovensku, kde se narodila i moje maminka. Držím pěsti a můj hlas v dnešních volbách by rozhodně patřil paní Zuzaně Čaputové,“ napsal na sociální síť Musil, který včera až do pozdních večerních hodin bedlivě v televizi sledoval samotné volby i následné počítání hlasů. To vše ve společnosti svého partnera Jakuba (29) a psů.

A hned druhý den si místo rekonvalescence a odpočinku zcela překvapivě naordinoval pohyb. Už v nemocnici se chlubil, že během jednoho dne nachodil skoro pět a půl kilometru, a hned v sobotu v nastaveném režimu pokračoval.

„První procházka po naší vesnici… Byl to dnes krásný den a každé setkání přineslo dojemnou atmosféru. Je mi hezky u srdce a na duši a vůbec mi nevadí, že tělo zatím bolí,“ napsal ke snímku, kde zcela bez jakékoliv opory berlí stojí spokojeně uprostřed panenské přírody, s horou Říp za zády a širokým úsměvem na rtech.

V neděli si dopřál tříkilometrový výlet po okolí a uvědomil si, jak málo si v době, kdy byl zdravý, uvědomoval všechnu tu krásu světa kolem sebe. „Je zvláštní, že když je člověk donucen chodit pomalu a opatrně, všímá si daleko více detailů. Samozřejmě to není žádné objevné moudro, ale já si to jako člověk zvyklý na značné tempo uvědomuji až nyní!“ rozněžnil se na instagramu.

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
28 fotografií