„Těžká série v playoff s Duklou, ale nejcennější vítězství už letos mám. U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka. Děkuji právníkům, především pak Lence Radoňové za skvělou práci. Bez ní bych tento příspěvek nemohl napsat. Ještě na podzim to totiž vypadalo, že pokud chci vidět vlastní syny, budu se muset stěhovat do zámoří. Soud rozhodl a hra na kanadskou rodinu skončila. Děkuji fanouškům, trenérům i spoluhráčům za podporu a pochopení. Pokud jsem nehrál, bylo to z důvodů, že jsem létal do Kanady,“ uvedl Tomáš Plekanec na sociální síti.

Pod jeho příspěvkem se okamžitě začaly množit komentáře, které ale často neznějí vůbec hezky. „Jako sorry, Tome, ale ego jsi dal před děti, a to se ti vrátí,“ uvedl jeden z jeho sledujících na facebooku. „Byl jste pro mě kdysi pan hokejista, ale vy už máte jen hru a výhru, to je velmi smutné, píše další. „Tímhle jste u mě klesl pod nulu,“ stojí v dalším z nekompromisních vzkazů, mezi kterými nechybí ani ostrá slova určená jeho nové přítelkyni, tenistce Lucii Šafářové. „Já si vždy zřejmě naivně myslela, že sportovec by měl hrát fair play nejen na hřišti, ale i v životě. Ovšem i díky vašemu přístupu je mi jasné, že to vždy neplatí,“ rozohnila se další z fanynek.

Konec manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se ještě nějakou dobu potáhne, ale obrovské emoce u fanoušků obou slavných manželů vzbuzuje už teď.

Fotogalerie
41 fotografií