„S radostí a hrdostí oznamujeme narození naší perfektní dcery Birdie Mae Johnsonové,“ napsala šťastná maminka pětičlenné rodiny na instagram a připojila dojemný snímek své dcerky Maxwell, která čerstvě narozené miminko drží něžně za ručičku. Zpěvačka si pro sebe nenechala ani váhu svého děťátka – Birdie vážila 10 liber a 13 uncí, což je zhruba 4,9 kilogramů. Je to tedy pořádný cvalík! Není divu, že se Jessica Simpsonová během těhotenství tolik zakulatila…

Zpěvačka a módní návrhářka, známá svými váhovými výkyvy, si svůj „požehnaný stav“ nijak zvlášť neužívala. Měla totiž mnohé zdravotní problémy, a dokonce musela být několikrát hospitalizována. Kromě klasických bolestí zad trpěla například nadměrnými otoky a onemocněla i bronchitidou, tedy zánětem průdušek, který může být v těhotenství notně nebezpečný jak pro matku, tak i pro dítě.

„Jediné, co mě drží nad vodou, je vědomí, že budu mít další zlato jako tahle dvě,“ napsala Jessica před časem na instagram k fotografii svých sladkých ratolestí. Nijak se ani netajila tím, že o další děťátko již nestojí, a třetí porod by pro ni měl být i porodem posledním. Podle zdroje blízkého mladé umělkyni dokonce zvažuje podvázání vaječníků nebo vasektomii pro svého manžela, profesionálního hráče amerického fotbalu Erica Johnsona (39).

Fotogalerie
48 fotografií