Šíp.deník.cz

Lucie Vondráčková a muži jejího života: Krátké lásky, velká trápení!

Lucie Vondráčková prožila za svůj život mnoho románků, některé trvaly déle, s někým se rozešla hned po pár měsících. Hlavním mužem jejího života měl být otec jejich dětí Tomáš Plekanec, což se ale nestalo, vyměnil ji za tenistku. Pojďme si společně připomenout ex partnery Lucie. Proč jí vztahy nevyšly?

1 / 15
Lucie Vondráčková.

První veliká láska Lucie byl charismatický herec a pohádkový princ Michal Dlouhý. Byl mezi nimi poměrně veliký věkový rozdíl, což byl časem i důvod, proč jim to neklapalo. Každý čekal trochu něco jiného, Lucie měla teprve kariéru před sebou, zatímco Michal už plánoval se spíše usadit a budovat něco stabilnějšího. "Já bych ji brzdil, a zároveň se trápil", řekl tenkrát Dlouhý. Rozchod proběhl po třech letech vztahu v naprostém klidu, prostě se domluvili a jejich přátelství trvá dodnes!

Zpěvačka a herec se měli rádi, rozdělil je ale věkový rozdíl.

Michael Dlouhý a Lucie VondráčkováZdroj: profimedia

I po letech se rádi vidí, mají přátelské vztahy.

Michael Dlouhý a Lucie VondráčkováZdroj: profimedia

Filmový princ už není nejmladší a taky dost přibral.

Michael Dlouhý a Lucie VondráčkováZdroj: profimedia

Zpěvačka měla vždy slabost pro sportovce a tak se nějaký čas pokoušela o vztah s bouřlivým fotbalistou Tomášem Ujfalušim, jenže ten o žádný vztah nestál a tak se jednalo pouze o tajný románek, který samotný Tomáš přiznal až potom, co s Lucií skončil. Vyjádřil se k ní až nevybíravým způsobem, že za ním Vondráčková sice párkrát byla ve Florencii a dokonce v Madridu, popsal to však jako nezávazný románek. "Ano  párkrát mě Lucie navštívila, to je vše," komentoval aférku. Nikdy neplánoval, že by mohlo jít o něco víc, natož to nazývat vztahem a tak Lucce zbyly jen oči pro pláč…

Tomáš byl zamlada fešák a užíval si to, holky střídal častěji, než ponožky, slabost měl hlavně pro modelky.

Tomáš UjfalušiZdroj: profimedia

Zub času se na Tomášovi podepsal dost nemile, dneska může být Lucie ráda, že jí opustil, z mladého fešáka je obtloustlý strejda.


Zdroj: Profimedia.cz

Další krátký vztah proběhl mezi Lucií a krasobruslařem Tomášem Vernerem. Tenkrát Lucie byla zamilovaná jako malá holka a o svém partnerovi mluvila velice hezky, vše vypadalo perspektivně. Jenže tady je rozdělilo pracovní nasazení. O čtyři roky mladší Tomáš byl velmi vytížený, stejně jako Lucie a tak na sebe i přes zamilovanost nenašli dostatek času. Rozchod proběhl v klidu a bez skandálů. "Vztah je pro mě vždycky věc jen těch dvou, kterých se týká. S Tomášem si skvěle rozumíme a je to jeden z nejinspirativnějších a nejvtipnějších lidí, co znám." 

Milovali se, ale neměli na sebe čas.

Dříve randil i s Lucií Vondráčkovou.Zdroj: archiv

Všimněte si, že Lucie má prostě štěstí na partnery se jménem Tomáš! I poslední muž byl Tomáš, ani s ním to nevyšlo. Plekanec se do Lucie zamiloval na první pohled a když se v roce 2011 tajně brali, všichni si mysleli, že to je vztah napořád. Po narození dvou synů stále vše vypadalo jako idylka, jenže manželé se od sebe odcizili a došlo to tak daleko, že si Plekanec našel novou Lucii, tenistku Šafářovou a Vondráčkovou i s dětmi kvůli ní opustil. Zpěvačka tak momentálně prožívá nejhorší období v životě, kdy jí tátu od dětí odvedla jiná žena a soudy jsou velice nepříjemné, hrozí, že se bude muset vrátit nedobrovolně z Kanady do ČR. Až se z hrůzných zážitků vzpamatuje, snad potká konečně někoho, s kým bude spokojená a třeba založí rodinu ještě jednou…

Hokejista si našel jinou, nechal Lucii se dvěma syny samotnou.

PlekanecZdroj: profimedia

Několik let štěstí, teď už jen krutá válka.

PlekanecZdroj: profimedia

Vrátí se Lucie s dětmi do Čech?

Lucie Vondráčková.Zdroj: profimedia

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů