Mistr na hlavní roli v komedii kývl už v roce 2017. Natáčení začíná na přelomu března a dubna a nyní vyšlo najevo: Karel svoji účast nakonec zpochybnil – a roli mu vzali! „Řediteli Barrandova na to nejprve kývl! Ale jeho management nakonec na začátku roku oznámil, že to Karel nezvládne. Proč, to je asi jasné. Určitě se necítí dobře,“ řekl Aha! zdroj ze štábu. Sám Magnusek až do uzávěrky tohoto vydání na náš dotaz telefonicky ani prostřednictvím SMS nereagoval.

Režisér se okamžitě snažil najít náhradu a spojil se s fotografem Janem Saudkem (83). „Byl osloven, ale odmítl! Chce se držet svého a zůstane u fotografování, malování a psaní,“ prohlásila Saudkova manžela Pavla (38). Kdo se nakonec ve snímku postaví vedle další velké hvězdy Jiřího Krampola (80), tak není úplně jasné. „Prachy na to prý jsou, tak uvidíme,“ komentoval přípravy na natáčení bavič.

Ticho po pěšině

Tým Karla Gotta už několik týdnů mlčí. Přitom když už v lednu slavík odvolal červnový narozeninový koncert v O2 areně, jeho mluvčí tehdy prohlásila: „Pan Gott se bude snažit dostát doposud potvrzeným závazkům.“ Mezi ně v tuto chvíli patří už jen vystoupení naplánované na 25. července, které je součástí festivalu Benátská ve Vesci u Liberce. Není ale jisté, jestli koncert, který se má uskutečnit až za čtyři měsíce, skutečně proběhne. Karel se necítí dobře a všichni kolem něj to vidí a moc dobře vědí.

Fotogalerie
81 fotografií