Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nasadil jí PAROHY JAKO BRNO! Vlaďka Erbová počítá, kolikrát jí Gulaši zahnul

37 a 32
Zdroj: profimedia
+ Dalších 14 fotografií
Sex s kámoškou
O Vlaďce Erbové (37) se vždy říkalo, že je hodně divoká. Jenže ve vztahu s Michalem Gulašim (32) je zřejmě ona tou klidnější. Hokejista ji podvedl s její kámoškou. A ke všemu se přiznal. Podle našich informací to bylo navíc opakované selhání.

Modelka a žena, která umí svádět vlivné muže. Tak se vždy prezentovala Vlaďka Erbová (37). V poslední době to vypadalo, že našla životní štěstí po boku brněnského hokejisty. Jenže o 5 let mladší Gulaši má divoký poklopec a celé Brno nyní řeší, že Vlaďce nasadil parohy

Zdálo se, že Gulaši bude nevěru zatloukat. Šušká se, že si sexuálně užíval s holkou, kterou mu představila právě Vladěna jako svou kamarádku. Pohledný hokejista šel nakonec s pravdou ven.

"Nezlobte se, po celou dobu vztahu s Vlaďkou jsem se držel v ústraní a nevyjadřoval se k ničemu. Rozchod v našem vztahu určitě nehledejte. Nejsem sice hrdý na své přešlapy, ale jsou věci, na které nedlužím odpovědi vám ani veřejnosti, maximálně své partnerce. Vše bychom si rádi vyřešili v soukromí, které prosím respektujte. Více se k vašim otázkám nebudu vyjadřovat," napsal Gulaši do redakce webu expres.cz.

Uvidíme, zda hrdá Erbová dokáže unést, že má parohy jako Brno. Bude pro ni Gulaši stále vysněným mužem? Nebo se vztah během následujících týdnů zhroutí? Sledujte web eXtra.cz, přineseme brzy další podrobnosti o tom, že v Brně není nuda.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy