„Haničce se vede dobře. Začala konečně baštit. Pochopila, že to zesláblý organismus potřebuje,“ řekl deníku Aha! Krampol. Manželčin zdravotní stav ho přinutil k činnosti, kterou léta nedělal, byť mu plotna nebyla cizí. „Naopak. Já vařím strašně rád. Učil jsem se to od tety, která vyvařovala baronovi na zámku Klecany,“ svěřil herec a přiznal, že se o víkendu k plotně opět postavil.

„Dřív to nešlo. V pátek jsem měl představení v divadle Semafor a do té doby jsem musel zkoušet,“ vysvětlil Jirka, který hned v sobotu nakoupil domů kila květáku. „Ten můžu jíst od rána do večera. Nejradši ho mám smažený s tatarkou, ale s domácí!“ vmísila se do hovoru Hanka.

„Takže já na starý kolena pořád smažím a matlám domácí tatarku. Hanka mi za to ale slíbila, že z ní bude zase kočka! Taková, do jaké jsem se kdysi zamiloval...“ neodpustil si rýpnout Krampol. „Vždyť jo. Už jsem objednaná ke kadeřníkovi, starám se o pleť. Ještě to kouření kdyby mi nechutnalo...“ posteskla si jeho žena.

„Kouřit nesmí, ale doktoři říkali, že stačí, když ubere. Že by to mohl být pro její organismus obrovský šok, hned s tím seknout, když je zvyklá na nikotin,“ podotkl herec, který se o svou Hanku v domácí rekonvalescenci stará výborně. „Vozím ji i na vzduch. Včera jsme byli na výletě, předevčírem zase u známých za Prahou. Já tu moji Haničku dám do pucu,“ předsevzal si Krampol.

Krampolovou odvezla počátkem března sanitka do nemocnice, kde ji umístili rovnou na JIP. Dva měsíce totiž odmítala potravu, vyhubla na kost a jen kouřila a pila nealkoholické pivo. Lékaři se ji snažili znovu postavit na nohy.

VIDEO: Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine Martin Hykl

Fotogalerie
42 fotografií