„Musíš na sebe pravidelně dbát. Musí tě zajímat, jak vypadáš. Už kvůli mně...” snaží se poslední dobou přesvědčit svou choť český dabér Belmonda, jelikož má o ni velkou starost. Dokonce ji přiměl, aby mu slíbila, že se pro něj změní. „Hanka mi slíbila, že z ní bude zase kočka! Taková, do jaké jsem se kdysi zamiloval," přiznal pro deník Aha! Jiří.

A skutečně, někdejší učitelka ve školce už se musela pochlapit a svým slovům dostát. Do salonu krásy ji známí dovedli už týden po návratu z nemocnice, kde strávila celý měsíc, kdy se jí snažili zachránit její naprosto zdevastovaný a vyčerpaný metabolismus.

Výsledek stál skutečně za to! Exvyvolený Pity Petr Krejczy z ní ve svém salonu udělal skutečně krasavici. Postarali se jí tam o make-up i účes. „Paráda! Sluší ti to. Zvedlo tě to o tisíc procent,” chválil manželku sám Krampol a hned Hanku nutil do jídla. „A teď se naobědváš, protože musíš přibrat! Rachitický ženský nemám rád. Potřebuji, aby bylo za co chytnout!” vysvětloval a hned ji tahal do restaurace, kde už jí dokonce vybral jídlo.

„Měl jsem tady skvělou rajskou. Předpokládám, že si ji dáš taky... Už jsem ti ji objednal!” Byl zkrátka nekompromisní, i když Hankase bránila: „Prosím tě, bez masa, knedlíků a místo příboru lžíci.“ Herec ustoupil a povolil, že místo knedlíků může dostat rýži.

Ovšem celou dobu sledoval, zda jeho žena všechno poctivě jí. Musela zkonzumovat alespoň tři čtvrtě porce. „Do mne to moc nejede. Trpím pořád nechutenstvím. Už to nechám. Doma si dám, Jiříčku, nutriční drink,” smlouvala Hanka, které ale lékaři přikázali, že musí výživně a pravidelně jíst, nepít alkohol, nekouřit (nebo spíše kouření hodně omezit) a chodit na vzduch.

Na vše Krampol zodpovědně dohlíží. „Haničko, tohle nechci poslouchat! Drink si dej, ale ještě trochu sníš! Měříš stojednašedesát centimetrů, vážíš padesát jedna kilogramů a jsi jako sušinka. Musíš minimálně šest kilo nabrat a já ti potom doopravdy snesu modré z nebe,” vyhuboval jí, i když bylo jasné, že tak činí jen z lásky.

Dokonce i doma už udělal pár změn. „Dokonce vařím. Včera jsem udělal vývar z půl kila masa, porazil by i dřevorubce, s vydatnými masovými knedlíčky. Hanka musí jíst a já na to dohlížím,” dodal starostlivě herec, který měl o milovanou partnerku velký strach. Není divu. S vážnou podvýživou ležela na JIP, kde dostávala kapačky a nutriční drinky. Její organismus byl naprosto zesláblý. 

VIDEO: Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine Martin Hykl

 

Fotogalerie
65 fotografií