V posledním rozhovoru magazínu Elle se Kim Kardashianová rozhovořila o svých třech ratolestech a o tom, jak se ty dvě starší dokážou promyšleně „spojit proti rodičům“. „North mě zahrnula do svého aprílového žertíku, bylo to legrační,“ popisovala Kim.

„Vzala kečup do mé koupelny a prosila mě, aby ho na mě mohla vylít, a taky všude po koupelně, jako kdyby to byla scéna z nějakého špatného strašidelného filmu. Požádala mě, abych si lehla. Myslela jsem si, že si jenom hraje,“ obhajovala se půvabná brunetka s výraznými křivkami. „Ale nehrála. Naučila Sainta, jak předvádět pláč, a pak mu řekla, aby křičel, že ‚maminka je mrtvá‘.“

Chudák Kanye West. Ať už si o něm člověk myslí cokoliv, takovýhle černý humor by také každému nesednul. Vidět své plačící děti, které ječí něco tak děsivého, a poté svou životní partnerku skutečně najít ležící v kaluži krve... „Kanye se vyděšeně vyřítil do schodů... a pak jim řekl, ‚děti, tohle není legrační, tohle nebyl dobrý žert‘,“ dodala Kim pobaveně.

Se svým manželem sice souhlasí, že byl tenhle fórek možná trochu na hraně, na druhou stranu ale ocenila, že její děti dokázaly něco společně naplánovat. Pevné pouto mezi sourozenci je pro ni zkrátka přednější než nervy vlastního chotě! „Bavili se a užili si to, jako tým,“ krčila rameny hvězda televizní reality show Keeping Up with the Kardashians.

Zkrátka ne každý aprílový žertík se vyvede. Své o tom ví například Justin Bieber (25), který prvního dubna žertoval o těhotenství své mladičké manželky, modelky Hailey Baldwinové (22). Po zveřejnění falešného ultrazvuku se do něj pustily všechny ženy, které buď o děťátko přišly, anebo vůbec nebyly schopné ho počít. Těm takovýhle žertík vtipný rozhodně nepřišel… Není divu, že se i Justin chytl za nos, a přestože sám sebe opakovaně nazval šprýmařem a na téhle nachytávce neviděl nic špatného, raději se druhý den všem omluvil.

VIDEO: Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu...

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. Youtube

Fotogalerie
32 fotografií