Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Limberský ukázal tajemná ňadra: To není tvoje Lenka, tvrdí fanoušci! FOTO UVNITŘ

Limberský ukázal tajemná ňadra: To není tvoje Lenka, tvrdí fanoušci! FOTO UVNITŘ
Zdroj: Instagram
+ Dalších 36 fotografií
Tajemná ňadra
Fotbalista David Limberský (35) v noci řádil na Instagramu. Po nedělní výhře nad Slováckem se utrhl ze řetězu a přidal fotku odhaleného poprsí. Nejprve si všichni mysleli, že jde o jeho snoubenku Lenku Olbertovou (35), s níž do toho zanedlouho praští. Jenže je tady několik nesrovnalostí, které naznačují, že se rozhodně nedíváme na hrudník lásky jeho života!

Přestože má David Limberský (35) těsně před svatbou, chová se jako starý mládenec, který nemá co ztratit. Fotbalista pravděpodobně zapíjel nedělní vítězství nad Slováckem a na Instagramu se mu to vymklo z rukou!

Na sociální síť totiž přidal fotku s tajemnými ňadry. Nejprve se zdálo, že jde o poprsí jeho budoucí manželky Lenky Olbertové (35), to však měl Limberský vzápětí popřít. "Lenka by mě zabila, tohle je moje kamarádka Tarra White," údajně se dušoval, že si cvakl známou pornoherečku.

Ale ani tomu pozorní fotbaloví fanoušci neuvěřili, neunikl jim totiž podstatný detail. "Po zkoumání jsme došli k závěru, že to nejsou prsa Tarry White. Slečna na Instagramu má pod levou bradavkou znaménko, Tarra nikoliv," napsali na Facebook.

Těžko tak říct, komu ňadra ve skutečnosti patří. Limberského tahy nejsou žádnou novinkou a je docela možné, že narazil na fanynku, která se mu odhalila v celé své kráse. Anebo to bylo úplně jinak. Zatím to ví jen David Limberský, který zřejmě noční řádění ještě dospává.

V GALERII NAJDETE I TAJEMNÁ ŇADRA BEZ ÚPRAV V PLNÉ PARÁDĚ!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy