Bang & Olufsen si půjčil televizor od LG a přidal mu křídla

Co se dá u televizoru ještě vymyslet? Rámečky se už nenosí a tmavá plocha zobrazovacího panelu výrobcům nedává moc možností ke kreativitě. Tak co kdybychom ji zakryli reproduktory, řekli si u dánského Bang & Olufsenu?

Řekli si, udělali a na milánském Design Weeku právě ukazují nový televizor Beovision Harmony OLED TV, který se má od října prodávat za 18 500 eur (48 475 tisíc korun a k tomu určitě ještě DPH).

Reproduktory obrazovku zakrývají pouze ve vypnutém stavu, kdy má televizor připomínat jakousi moderní sochu. Po zapnutí se začnou rozevírat jako motýlí křídla, současně se nad ně vysouvá obrazovka a po dvaceti sekundách je televizor připravený ke sledování. Zavírání probíhá stejným způsobem.

Bang & Olufsen vlastně vyrobil jen ozvučení. Televizor v pozadí je upravený LG OLED C9 s úhlopříčkou 77 palců. Ploché reproduktory jsou tříkanálové a dají se používat společně s externími bednami B&O Beolab. K televizoru se jich může připojit až osm.

Televizor je možné umístit na stojan i připevnit na zeď. Bude dostupný ve dvou barevných kombinacích: dub/hliník a tmavě šedá textilie/hliník.

Rozevírání a zavírání je dobře vidět na tomto videu:

Diskuze (4) Další článek: Stojíte v dopravní zácpě? Teď ji můžete nahlásit prostřednictvím Map Googlu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,