Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Hudební festival Sloth Sabbath láká na to nejlepší z tuzemských sludge a stoner metalových kapel

Kultura

  14:00
PRAHA - Těžké kytarové riffy, hutné basy, pomalé a tvrdé bicí, temnota a peklo, zdi z repráků, ze kterých se Vám bude třást celé tělo. Takhle by se dal charakterizovat první ročník (snad ne poslední) malého festivalu Sloth Sabbath. Již 13. dubna. Celá akce je navíc vegan friendly.

Kapela Acid Row. foto: Acid Row.

Sludge/doom a stonerové koncerty jsou na našem území celkem běžné a kapely v okruhu zarytých fanoušků i známé, ale ještě se v takovém množství nesjely na jednom místě, aby duněly až do rána pro všechny příznivce temna.

Kapela Acid Row.
Kapela Blues for the Redsun.

Přijedou plzeňští stoner metalisti Acid Row, kteří jsou symbolem skvělé party i show, liberečtí Source of Sadness přijedou se zbrusu novým doom/death metalovým albem, z Napajedel přijedou temní doomový Anthropid, o další sludge doomový nářez se postarají TarLung z Vídně a stejně nekompromisní Blues for the Redsun z Holešova, kteří jsou mezi nejen pražskými příznivci zlotemna dobře známí.

Z Olomouce přijedou stonerrockeři Greynbownes se svými našlapanými riffy, nová temná sludgová partička složená z ostřílených pekelníků Rato triste a vypálení sludge doomový Rottinng Beetroot. Na celé akci se bude podávat domácí veganské jídlo.

Mayapur pokojíček je dobře dostupný klub na kraji Prahy - na pomezí Modřan a Braníku. Díky své lokalitě daleko od obytných domů se tam noční klid příliš neřeší. Nic nebrání pořádné party all night!

Sloth Sabbath

13. dubna
Mayapur pokojíček
Mezi vodami 35, 140 00 Praha

Sloth Sabbath - promo plakát k akci.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!