Hlavní obsah
Článek

Německá modelka Micaela Schaefer (40) patří k dámám, které by se nejraději promenádovaly v centru města úplně nahé. Za sebou už má také pěknou řádku hodně žhavého focení pro pánské časopisy. Proslavila se i jako náruživá fanynka německého fotbalového týmu.

Kvůli svým idolům neváhala pohoršovat nahotou kolemjdoucí v centru Berlína. Micaela se teď načas odmlčela, ale kariéru „odhalovačky“ na hřebík rozhodně nepověsila. Jen se prozatím trochu zklidnila. I když opravdu jen trochu....

Ve skleněném boxu stanice Pro 7 propagovala v Berlíně show Get the Fuck out of my House. Tentokrát se úplně nesvlékla, ale v úsporném modelu opět předváděla vyzývavá gesta. Nutno podotknout, že Micaela umí být středem pozornosti.

A co má tato sexbomba vlastně za sebou? Nestydatá brunetka se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim a lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám