Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Exmanžel Gábiny Partyšové se raduje: Bývalá žena mu porodila syna Lucáska!

Ples jako Brno
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 15 fotografií
POROD
Přidá se moderátorka Gabriela Partyšová (40) ke gratulantům? Její bývalý manžel Daniel Farnbauer se totiž stal trojnásobným otcem. I třetí dítě mu povila jeho exmanželka Lucie, ke které se poslušně vrátil po ukončení vztahu s televizní hvězdou.

Podnikateli a jeho lásce se podařilo porod utajit. Osmého dubna k večeru si ale dala Lucie na sociální síť příspěvek s tím, že se s Danielem cítí požehnaně v Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí.

Další komentář následoval. „Takhle si tu s Lucáskem lebedíme,“ napsala k fotce miminka sympatická blondýna. Zjevně má tedy dalšího chlapečka.

Lucie Farnbauerová má s mužem svatou trpělivost. Vrátila se k němu i poté, co se rozhodl ji i s dětmi opustit kvůli mediální hvězdičce (40).

„Málokdy se dá o někom mluvit tak v superlativech. Ale Lucka je bez přehánění vážně fantastická. Asi si její muž musel prožít něco jiného, aby měl srovnání. Je skromná, lidská, příjemná, nekonfliktní. Kdo má rád normální krásné holky, které si na nic nehrají, jsou za všech okolností fajn, jsou taky oporou a umí i uklízet a postarat se o domácnost, což je spoustě ženských dneska docela cizí, ten by si naši Lucku musel zákonitě zamilovat!“ říkají její přátelé.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy