Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Učiteľka spôsobila škandál v bratislavskej škôlke! "Cigane som napísala," poslala správu mamičke

Učiteľka v materskej škole omylom poslala správu mame dievčaťa. Zobraziť galériu (2)
Učiteľka v materskej škole omylom poslala správu mame dievčaťa. (Zdroj: FB/Ga Bi Ca)

BRATISLAVA - Poriadny šok zažila mama malej Jessicy, keď si našla správu od jej učiteľky z materskej školy. Tá jej najskôr napísala, že má zaplatiť za obed, inak jej dieťa nebude mať čo jesť. Vzápätí jej poslala druhú správu, evidentne omylom, z ktorej ostala mladá mamička znechutená. Situáciu riešil aj starosta bratislavskej Vrakune Martin Kuruc.

Zhrozená matka konverzáciu zverejnila na sociálnej sieti. "Cigane som napísala, že malá dnes nedostane obed," stálo v správe. 

„Pani učiteľka sa pomýlila a omylom poslala správu mne, kde išla písať o mne - vraj cigaňa. Takto má komunikovať jedna učiteľka? Ja si myslím, že každá mamička má meno, či je to cigáň, sedlák, Číňan alebo Mongol," napísala k statusu Gabika. Tvrdí aj to, že všetko mala zaplatené, ale aj ak by nemala, nemá nikto právo takto jej hovoriť.

K príspevku sa vyjadril aj Martin Kuruc, starosta Vrakune. "Riešim to okamžite, ako som sa to dozvedel, škôlka je samostatný subjekt, ale riešim to s pani riaditeľkou," napísal Kuruc. 

Pod statusom sa rozprúdila aj živá diskusia a mnohí píšu, že učiteľku by mal za takého správanie postihnúť trest v podobe výpovede. 

Učiteľka omylom poslala správu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Vrakuňa)

Viac o téme: UčiteľkaSmskaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu