Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) v úterý oslavila jednačtyřicáté narozeniny. A protože si Nova svůj klenot hýčká, uspořádala hvězdě hlavní zpravodajské relace malou oslavu jen pro pár pozvaných na střeše budovy, kde televize sídlí.

Od kolegů Lucka dostala kromě květin a drobností třeba trička s jejím oblíbeným hercem Jeanem-Paulem Belmondem, také jeden velký dar. A to obraz s vlastní podobiznou od malíře Romana Řeháka. Sotva ho pobrala. „Obraz mně udělal velikou radost. Musím říct, že je nádherný, akorát musíme doma popřemýšlet o nějakém čestném místě, protože je poměrně veliký,“ usmívala se Lucie na kameru pořadu Život ve hvězdách.

Oblíbené moderátorce na sociální síti přáli i televizní diváci. Hlavně zdraví a štěstí, plno z nich zdůraznilo přání, aby se jí dařilo i v osobním životě. Po hojně medializovaném vztahu a rozchodu s bývalým kolegou Michalem Hrdličkou, s nímž má Lucka dceru Lindu (syna Lucase má ze vztahu s řeckým podnikatelem Nicem), si Borhyová dává na soukromí velký pozor. Vztah s o deset let mladším podnikatelem Michalem Smečkou nikdy oficiálně nepotvrdila. Jen výjimečně nasdílí společnou fotku.

Smečka je jednatelem společnosti zastupující moderátorku a sdružující projekty, za nimiž Borhyová stojí nebo se na nich podílí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám