Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Záhadná smrt Zuzany (†37): Policisté už vědí, co se mamince dvou dětí stalo

Záhadná smrt Zuzany (†37): Policisté už vědí, co se mamince dvou dětí stalo
Zdroj: extra.cz
příčina tragédie
Maminka dvou malých dětí Zuzana (†37) odešla v neděli večer z bytu na pražském Žižkově. Z lekce jógy na Národní třídě, kam měla namířeno, se však už nevrátila. Až do středy po ní pátrala policie. Přibližně o půl třetí odpoledne našli její tělo bez známek života v Šáreckém údolí. Do případu se zapojil i vyšetřovatel orlických vražd Jan Štoček, který je mezi kriminalisty považován za legendu. I proto lidé začali spekulovat nad tím, že za smrtí ženy stojí vrah. Jak to ve skutečnosti je?

V neděli se Slovenka Zuzana z pražského Žižkova vypravila na Národní třídu, kam měla jít na lekci jógy. Slehla se po ní zem a až do středy po ní pátrali policisté, kteří ve středu přišli s tragickou zprávou - její bezvládné tělo nalezli v Šáreckém údolí

Policie sdělila prozatimní závěry vyšetřování. „Kriminalisté na místě předběžně vyloučili cizí zavinění na smrti ženy, byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský pro server Blesk.cz. Rodina a přátelé zesnulé Zuzany tvrdí, že o sebevraždu jít nemohlo. Údajně totiž netrpěla žádnými psychickými problémy a byla velmi veselá žena.

Po Zuzaně, která svému manželovi Gustavovi sdělila, že se z jógy vrátí okolo osmé hodiny večerní, nyní truchlí její muž, přátelé, ale především její pětiletý syn a teprve roční dcerka. Zuzana z domu odešla bez telefonu a bez dokladů, ty jí byly odcizeny na služební cestě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy