Bývalá hvězda StarDance dál tančí nejen v televizní reklamě, ale také na různých akcích. Brzy už to ale Pavla Tomicová přestane podle svých slov zvládat. „Nevím, jestli budu tancovat ještě další sezonu, jestli se ještě doplazím na parket,“ přiznala herečka. A vysvětlila i důvod: „Měsíc od měsíce je to těžší a těžší. Člověk totiž netrénuje denně.“

Své o tom ví i moderátorka Daniela Písařovicová (40) a kolegyně Tomicové ze StarDance. „Nabídky na vystoupení máme, ale nedaří se mi to skloubit s mým časovým plánem. A je to úplně příšerný, nepamatuji si vůbec nic, mám úplně šílené postavení," prozradila dlouhonohá zprávařka Blesku. Tělo to okamžitě zapomene, až jsem z toho překvapená. Je to jen pár měsíců od soutěže, choreografie si nepamatuji," dodala Písařovicová. 

S Pavlou Tomicovou vystupoval v soutěži jako taneční partner Marek Dědík (35), který si s ní spolupráci velmi pochvaluje. Když jsem nevyhrál s Pavlou, tak už nevyhraju s nikým,“ prohlásil nedávno Dědík. S tancem sice nekončí, v další řadě StarDance už ho ale neuvidíme. Účast ve StarDance pro mě byla obrovskou zkušeností, ale do dalšího ročníku se nechystám," uzavírá jednu kapitolu života Dědík. 

VIDEO: Radikální změna dlouhonohé zprávařky Písařovicové: Je za tím nový chlap?

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna dlouhonohé zprávařky Písařovicové: Je za tím nový chlap? Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
82 fotografií