Už v minulosti Andrea prozradila, že komunikace s Jiřím byla v posledním roce náročná. Když si našla nového partnera Petra Plačka a požádala o rozvod, urazil se a téměř s ní nekomunikoval. A když se mu vrátila nemoc a rakovina se začala šířit tělem, první Jirkova reakce, než se nechal přesvědčit, aby se svěřil do péče lékařů, bylo uzavřít se před světem. Právě v těch týdnech a měsících byl Gašpar pro Andreu důležitým. "Často jsem mu volala, když Jirka nebral telefon, abych se ujistila, že je v pořádku," řekla Blesku Andrea.

Gašpar - přezdívaný přáteli Netopýr - nečekaně zemřel pouhé dva měsíce po Jirkovi. "Překvapilo mě to, když jsem to slyšela, ale vím, že na tom byl zdravotně špatně už delší dobu, byl po mozkové příhodě. Proto mi přišlo divné, že se to stalo v Thajsku," dodala Pomeje s tím, že jí je Gašparovy smrti líto.

Gašparovu smrti potvrdil Blesku přímo Pavel Pásek, který jeho pobyt v Thajsku vysvětlil tím, že se tam jeho kamarád právě po dlouhé nemoci rehabilitoval. "Počítal s tím, že to tam rozchodí. Když mi volal naposledy, stěžoval si, že mu ten léčitel dává hrozné ‚koule‘ a že ho bolí srdce. A pak to náhle přišlo, zkolaboval a prý na místě zemřel," prozradil Pásek.

VIDEO: Pomejeho poslední chvíle. Bude vdova Andrea platit dluhy? A Most! míří za hranice

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho poslední chvíle. Bude vdova Andrea platit dluhy? A Most! míří za hranice Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
92 fotografií