Modelka Andrea Verešová (38) se na módních molech objevuje už spoustu let a je tak ve svém oboru profík. Na přehlídce Jany Pištějové vynesla hned dva modely. Jako první na sebe oblékla modré tylové šaty s vlečkou okolo krku, se kterou předváděla kusy jako na prvního máje.  

Modelka působila na mole velmi suverénně, a tak netrvalo dlouho a přítomné ženy si ji podle slovenského deníku Plus začaly pořádně dobírat. „Podívej se na ni, jak se tam vykrucuje. Trochu to už přehání, tváří se, jako kdyby to molo bylo její," zkritizovala Verešovou jedna z přítomných dam v první řadě. „Hele, jak tam před těmi fotografy pózuje, kam se hrabe Kate Mossová," ozývalo se z publika.

Modelka ale naštěstí nic neslyšela, a tak se šla rychle převléknout, aby se na mole po chvilce objevila znovu. Tentokrát navlékla překrásné zlaté šaty. Ty byly speciální tím, že veškeré třpytivé kamínky byly do látky našívány ručně.

Na konci módní přehlídky se pak na mole sešly všechny modelky, v čele s Andreou Verešovou, která si při závěrečném focení vysloužila další posměch z publika. „Tváří se jako největší královna přehlídky, jako kdyby tam ostatní modelky ani nebyly," nakládaly modelce přítomné milovnice módy.

Verešová už se jako modelka živí mnoho let, a tak musí být na podobné poznámky určitě zvyklá. Navíc na bratislavské přehlídce byla skutečně za hlavní hvězdu. Že by za nepřejícností publika byla závist? Přeci jen bude modelce za rok a dva měsíce čtyřicet,  má skvělou postavu a neustále strčí na mole do kapsy i o dvacet let mladší modelky. 

VIDEO: Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
84 fotografií