Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca smrť tínedžerskej hviezdičky: Krásna herečka mala len 16 rokov!

Mya-Lecia Naylor Zobraziť galériu (7)
Mya-Lecia Naylor (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Namiesto slávy náhla smrť! Mya-Lecia Naylor bola známou najmä vo Veľkej Britanii, kde účinkovala v tínedžerských seriáloch. Zahrala si však aj po boku veľkých hereckých hviezd - Toma Hanksa či Halle Berry vo filme Atlas mrakov. Jej talent a krása boli dokonalými predpokladmi pre veľkú kariéru. Mladá umelkyňa však pred pár dňami skolabovala a zomrela.

Stanica BBC oznámila v stredu večer veľmi smutnú správu. A to, že hviezdička zo seriálov Millie Inbetween a Almost Never - Mya-Lecia Naylor zomrela. „Bola veľmi talentovanou herečkou, speváčkou a tanečnicou. Bude nám nesmierne chýbať. Vyjadrite spolu s nami úprimnú sústrasť jej rodine a priateľom,” znelo v oficiálnom vyjadrení. Podľa medializovaných informácií 16-ročná pred pár dňami skolabovala a zomrela.   

Instagram je plný odkazov od jej kolegov, tvorcov seriálov aj fanúšikov. Všetci sa zhodujú, že Mya-Lecia bola talentovaná, veľmi milá a rozdávala okolo seba radosť. „Sme veľmi zarmútení a budeš nám veľmi chýbať. Krásne dievča navonok i vnútri. Nikdy na teba nezabudneme a sme radi, že si bola súčasťou našich životov,” povedali na rozlúčku s herečkou jej kolegovia.

Mya-Lecia Naylor bola hviezdičkou tínedžerských seriálov.
Zobraziť galériu (7)
Mya-Lecia Naylor bola hviezdičkou tínedžerských seriálov.  (Zdroj: bbc)

Za Myou-Leciou Naylor smútia kolegovia, kamaráti a fanúšikovia.
Zobraziť galériu (7)
Za Myou-Leciou Naylor smútia kolegovia, kamaráti a fanúšikovia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mya-Lecia Naylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu