Hned po osmé hodině ranní vyrazila Grossová s Natálkou na pražský Anděl. Tam se v nákupním centru potkala se svou kamarádkou Ivanou Gottovou (43). Proč? „Bylo to úplně náhodné setkání...“ objasnila Šárka na dotaz Blesku. Že se znají, je ale přirozené, vždyť Slavíkova manželka měla roli prostitutky v muzikálu Přízrak Londýna, kde účinkovaly i obě dcery zesnulého expremiéra.

Je v pořádku

Prohodily spolu pár slov a pak už vdova s dcerou spěchaly dál. Grossová se vydala do rozsáhlého areálu kliniky na pražském Smíchově, kde před pár týdny podstoupila náročnou operaci prsů kvůli podezření na rakovinu. „Vyndali, co tam nemá být,“ uvedla pro server Extra.cz v březnu. A teď lékařskou pomoc musela vyhledat znovu.

Tentokrát ale kvůli dceři! „Vedla jsem Natálku na preventivní prohlídku. Máme tu svého doktora,“ řekla včera Blesku Šárka. Rozhodně to prý nemělo jakoukoli spojitost s jejím onemocněním. Podle svých slov je v pořádku a o svém zdravotním stavu se nehodlá bavit.

Na hrobě

Nejspíše kvůli běhání po doktorech se vydala na místo manželova posledního odpočinku na pražském Vyšehradě už den před výročím. „Na manželův hrob mě doprovodila maminka se svým manželem. Věnovali jsme mu tichou vzpomínku,“ přiznala Grossová s tím, že na manžela myslí každý den a moc jí chybí. „S holkama si o tatínkovi povídáme každý den,“ dodala Šárka.

Fotogalerie
40 fotografií