Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Súrodenci ostali chvíľku bez dozoru: Keď sa k nim vrátila mama, len ťažko zadržiavala plač

(Zdroj: Twitter/Ian Hagadorn)

ROCHESTER - Pohľad na vlastné deti Stephie Leighovej z USA takmer vyrazil dych. Jej malého syna totiž prepadli kadernícke chúťky a postaral sa nielen o svoj zvláštny účes, ale aj o frizúru najmladšej sestričky. Šokovanej mamičke nezostalo nič iné, len deti presviedčať, že sú aj tak krásne a vlasy im dorastú.

Keď malý Teddy náhodou narazil na nepovšimnutý elektrický holiaci strojček, okamžite sa v ňom prebudil kreatívny duch a pustil sa do strihania. Divno desivý účes vykúzlil nielen na svojej hlave, ale myslel aj na sestru Eloise, ktorú zbavil väčšiny jej krásnych kučeravých blond vláskov. Dielo na hlavách oboch detí vzniklo veľmi rýchlo v nestráženom okamihu, keď zostali súrodenci iba chvíľku bez dozoru.

Keď to neskôr zistila ich mama, len ťažko to vedela predýchať. "Eloise sa ma pýtala, či jej vlasy pripevním naspäť," povedala Stephie, ktorej vraj pohľad na holé temeno svojej dcérky pripomenul strih na mnícha. Teddy jej totiž časť vlasov nechal a realizoval sa najmä v zadnej časti hlavy. Eloise sa jej nový účes nepáči, veľký brat ju však ubezpečil, že má stále tvár ako dievča a vôbec nemá dôvod trápiť sa.  

Viac o téme: účes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu