Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meteoroložka a moderátorka Alena Zárybnická (49) pracuje jako interní členka redakce zpravodajství České televize už od roku 1998. A do jednadvacátého ročníku letos vstoupí také sbírka Pomozte dětem, již moderátorka aktivně podporuje.

Oblíbená televizní rosnička má na starost mimo jiné dvouminutové vstupy, které jdou během denního vysílání. „Jsou to z mého pohledu dvě nesmírně krátké minuty, kdy v nich nemůžu říct vše, co bych chtěla, ale přesto jsou daleko významnější než jiné dvě minuty běžného vysílání České televize,“ míní moderátorka s tím, že doufá, že její domovská televize bude v podpoře tohoto charitativního projektu pokračovat i dál.

„Protože jestli má něco Smysl (s velkým „S“), tak je to právě Pomozte dětem. Podstatnou věcí pro mě je i to, že nemusíme podporovat jenom penězi z vlastní kapsy, ale pokud nic nemáme a jenom uspořádáme nějakou sbírkovou akci, tak pomůžeme získat prostředky pro znevýhodněné a ohrožené děti,“ říká Zárybnická.

Benefiční večer Pomozte dětem startuje na Velikonoční pondělí na prvním programu ČT ve 21:20. Diváky jím provede Jolana Voldánová.

Reklama

Další články

Načítám