Andrea Pomeje webu Expres.cz prozradila, že plány na odchod z Česka spřádala už s Jirkou. „Jirka na mě tlačil, abychom se tam přestěhovali. Mám tam totiž agenturu, která mi dohazuje práci, hraní v Singapuru, thajských klubech atd. Ta práce pro mě tam je, ale tehdy jsme měli malé miminko a já jsem neměla to vnitřní zázemí, abych měla jistotu se tam přesunout. Dneska o tom přemýšlím,“ tvrdí.

Ideální je teď i věk Aničky, které v Česku také vše připomíná tátu. „A jelikož je malé pět let a je zářijová, tak budeme odkládat školu. Takže jestli se rozhodneme, tak to bude v nejbližší době. Otázka stěhování je tak velmi aktuální,“ cituje Andreu web.

„Mám tam spoustu přátel. S nimi jsem řešila veškeré věci. Jak život na ostrově, tak i své zastupování tam, abych neměla jenom thajskou agenturu, ale i české zastoupení. A hlavně Aničku, protože kdybych neměla ji, byla bych pryč už dávno. Chci ale, aby o ni tam bylo postaráno. Kdybych někam lítala, což by bylo tak dvakrát do týdne, starala by se o ni chůva,“ dodává.

Pro Blesk však svá slova mírnila. „Rozhodně bych neudělala to, že bych tam dceru odstěhovala natrvalo a přetrhala tak její pouta k prarodičům. Jestli je něco ve hře, tak to, že bysme tam jezdily na delší období, například tři měsíce,“ řekla Blesku vdova. „Ještě letos se tam chystám s partnerem, abych obhlídla terén, jestli bych tam s ní vůbec mohla být.“

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
102 fotografií