Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Po letech se ukázala Babišova dcera Vivien: Z tatínkovy holčičky roste půvabná slečna

Po letech se ukázala Babišova dcera Vivien: Z tatínkovy holčičky roste půvabná slečna
Zdroj: Profimedia.cz, Instagram
+ Dalších 33 fotografií
Skvělá proměna
Vivien Babišová už není tatínkova holčička, ale roste z ní samostatná a půvabná žena. Dcera premiéra Andreje Babiše se po delší době ukázala na Instagramu a sluší jí to víc než kdy předtím. Mladá dáma prý studuje v zahraničí a v Česku bývá zřídkakdy.

Vivien Babišová na sebe naposledy strhla pozornost před dvěma lety, když se na Instagramu pochlubila ruským přítelem. A od té chvíle se po dceři premiéra Andreje Babiše na sociálních sítích slehla zem.

Těžko říct, zda se rozhodla uzavřít si Instagram sama, anebo jí to nakázali rodiče. Ať tak, či onak, Vivien roste do krásy. Po dlouhé době ukázala dceru Monika Babišová. Už to není malá holka, ale roste z ní krásná žena.

O to víc bude muset být Andrej ve střehu. Ale vzhledem k tomu, že ji poslal na zkušenou do světa, ji asi stejně příliš neuhlídá. Podle informací, které redakce eXtra.cz získala, má Vivien studovat ve Španělsku.

V Česku se tak prý příliš nevyskytuje, za rodiči a mladším bratrem ale do Prahy jezdí. Byla s nimi i na zimní dovolené na horách ve Francii. Je jisté, že tohle děvče se v životě neztratí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy