Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VIDEO: Verunka (13) zuří! Neunesla drsná slova o Vlčkovi (22), chtěla se bít a dostala facku

VIDEO: Verunka (13) zuří! Neunesla drsná slova o Vlčkovi (22), chtěla se bít a dostala facku
Zdroj: YouTube
+ Dalších 18 fotografií
malá bitkařka
Nejostřeji sledovaným párečkem Česka se stal youtuber Ondra Vlček (22) a jeho nezletilá Verunka (13). Obrovský věkový rozdíl i skutečnost, že jeho přítelkyně je ještě dítě, vyvolaly na sociálních sítích vlnu nepochopení a nenávisti. Vlna se nakonec přenesla i do reálu a Verunka si od neznámého chlapce na dětském hřišti vyslechla, že její milý je pedofil. To dívenku natolik rozzuřilo, že do něj začala zběsile strkat a vyzývat ho k bitce. Chlapec její dorážení ustával, dokud do něj nestrčila moc silně. V tu chvíli jí vlepil facku.

Byl to sám youtuber Ondra Vlček, kdo zveřejnil informace o tom, že je ve vztahu s teprve třináctiletou Verunkou. Pár dělí devítiletý věkový rozdíl a veřejnost považuje Vlčka za vztah s nezletilou dívkou za pedofila. Ačkoliv se oba dušují, že k sexu mezi nimi nedošlo, jen málokdo jim to věří. Vlna odporu k jejich vztahu, která se prohnala sociálními sítěmi, se přenesla i do reálného života. Když neznámý chlapec Verunku na dětském hřišti konfrontoval s tím, že její milý je pedofil, dívka se neudržela a začala do něj strkat a vyzývat ho ke rvačce. To se jí ale nevyplatilo.

Na záznamu je jasně vidět, že Verunka a chlapec spolu mluví. "S pedofilem?" Ozve se Verunka a začne do chlapce strkat. "Bojíš se holky? Ale vole dostal bys pio," zní z úst teprve třináctileté dívky. Ta do kluka strkala tak dlouho, až se při jednom silném strčení naštval. V tu chvíli jí dal facku z otočky a z malé drsňačky odhodlané k bitce se stala ufňukaná holčička. "Tos posral! To bylo do ucha, ty čůáku," řve Verunka. Video trvá něco přes 5 minut a Verunka na něm řekne tolik sprostých slov, až nad tím zůstává rozum stát.

Třináctiletá přítelkyně dvaadvacetiletého Vlčka se k videu vyjádřila i na svém Instagramu. "Ten kluk mi dal facku ve chvíli, kdy jsem zrovna trochu zakopla a on se asi lekl, že po něm skočím, tak mi dal facku. Bít jsem se s ním chtěla proto, že mi dal facku, když jsem zakopla a ne v normální chvíli. Ten kluk by jinak ani neměl možnost mi ji dát," napsala Verunka, která si neuvědomuje, jak špatnou lež napsala. Do kluka totiž strkala ještě dlouho před tím, než jí facku ve chvíli, kdy mu došla trpělivost, vrazil.

Zdá se, že Ondra a Verunka intenzivně pracují na tom, aby se stali nejnenáviděnějším párem v Česku. Kromě věkového rozdílu se totiž Verunka projevuje jako nevychovaná dívka, jejíž vulgární slovník je rozsáhlejší než mnohých dospělých. Celé Verunčino vyjádření k videu najdete v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy