Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tragická smrt bratra hvězdy Harryho Pottera: Tělo Bena (†27) našli usmažené na kolejích

Tragická smrt bratra hvězdy Harryho Pottera: Tělo Bena (†27) našli usmažené na kolejích
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 6 fotografií
šok
Nebezpečný hazard se životem se nevyplatil Benjaminovi Haddon-Caveovi (†27) a jeho příteli Patrickovi Bolsterovi (†26). Mladíci tragicky zemřeli při train surfingu, kaskadérském triku spočívajícím v jízdě na na střeše rozjetého vlaku. Oba zemřeli při zásahu elektrického proudu. Benjamin byl bratrem herečky Jessie Cave (31), která si zahrála Levanduli Brown ve filmech o Harrym Potterovi.

Těla Benjamina Haddon-Cavea a Patricka Bolstera byla bez známek života nalezena mezi stanicemi Hackney Wick a Stratford v Londýně. "Mladíci stáli na střeše jedoucího vlaku, když došlo ke kontaktu s elektrickým vedením," sdělil seržant David Taylor. K tragédii došlo koncem března, až téměř po měsíci se světem roznesla zpráva, že jeden z mladíků byl bratrem herečky Jessie Cave, která je známá jako Levandule Brown ze snímků Harry Potter, nebo ze seriálu Black Mirror.

Benjamin byl prostřední z pěti dětí. „Přišli jsme o milovaného syna a bratra, jsme naprosto zdrcení. Byl velmi milý a talentovaný hudební producent, spisovatel a herec,“ uvedla rodina zesnulého pro London Evening Standard.

Jessie Cave, která ve filmech o Harrym Potterovi hrála Levanduli Brown, dívku a později bývalku Rona Weasleyho, se k smrti svého bratra zatím nevyjádřila. Kromě jeho sourozenců po něm nyní truchlí i Jessiiny dvě děti, kterým byl skvělým strýčkem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy