Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Královské miminko už je 3 dny na světě! Fanoušci tvrdí, že mají důkaz, Meghan tajemně mlčí

Královské miminko už je 3 dny na světě! Fanoušci tvrdí, že mají důkaz, Meghan tajemně mlčí
Zdroj: instagram
+ Dalších 64 fotografií
porodila?
Celý svět každou chvílí očekává příchod královského miminka. Meghan Markle (37) už odpočítává dny do porodu, čemuž nasvědčuje spousta detailů, jako například přítomnost jejího stylisty v Británii, nebo prázdný diář prince Harryho (34), který si narození svého prvorozeného potomka nechce nechat ujít. Fanoušci královské rodiny ale tvrdí, že malé princátko či princezna už je 3 dny na světě a prý mají i důkaz!

Fanoušky zamrzelo především rozhodnutí Meghan Markle a prince Harryho narození dítěte několik dní tajit. Z radostné novinky se prý chtějí nejprve radovat se svými nejbližšími a pak teprve oznámí narození potomka veřejnosti. I proto si někteří myslí, že Meghan už má porod za sebou.

I příspěvek na jejich Instagramu vyvolal spekulace. Děkovali v něm svým příznivcům za to, že neposílají dary jejich děťátku, ale nadacím, které je pošlou dětem, které je potřebují. Pod vzkaz se podepsali jako vévoda, vévodkyně a miminko ze Sussexu.

Veřejnost zaujal i příjezd stylisty Daniela Martina, který Meghan zkrášloval na její svatbu s Harrym ale i na oslavu příchodu miminka. Stylista byl prý spatřen ve Windsoru, který je jen kousek od sídla, kde se královský pár rozhodl žít.

Meghan se už před měsícem rozhodla jít na mateřskou a na veřejnosti se objevuje skutečně jen sporadicky. Posledních pár dnů nebyla vidět vůbec a Harry stejně tak, tudíž si fanoušci myslí, že už tráví čas spolu jako spokojení rodiče a v náruči chovají malého prince nebo malou princeznu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy