Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stěhování do Afriky: Dítě Meghan Markle a prince Harryho má vyrůstat daleko od rodiny!

Stěhování do Afriky: Dítě Meghan Markle a prince Harryho má vyrůstat daleko od rodiny!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 64 fotografií
odjezd
Vévodkyně Meghan Markle (37) a princ Harry stojí před velmi těžkým rozhodnutím, které přišlo jen pár dní před očekávaným narozením jejich prvního potomka. Na 2 až 3 roky by se totiž měli odstěhovat do Afriky, kde by fungovali jako přední zástupci Velké Británie a pomáhali potřebným ve spojení s charitativními organizacemi.

S plánem na vyslání Meghan Markle a prince Harryho měl přijít Sir David Manning, dřívější britský velvyslanec v USA, a Lord Geidt, který byl dříve tajemníkem královny. Stěhování královského páru do Afriky bylo údajně vymyšleno proto, že se Harry jako reprezentant v Africe v dřívějších dobách osvědčil.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu budou mít prý čas a budou se moci s dítětem na nějaký čas usadit ve svém domě ve Frogmore Cottage a společně zauvažovat nad tím, zda Británii na tak dlouhou dobu skutečně opustí. Je totiž jasné, že pokud ano, bude jejich potomek vyrůstat jen s rodiči a společnosti velké rodiny, jakou mají 3 děti Kate Middleton a prince Williama, se nedočká.

Ačkoliv je pravděpodobné, že se Harry a Meghan ohledně stěhování rozhodnou až příštím roce, podle serveru Dailymail.co.uk se královský pár i s dítětem do Afriky skutečně vydá. Páreček se totiž údajně zamiloval v Botswaně, kam se vydal i na Meghaniny 36. narozeniny.

Pokud se Meghan, Harry a jejich potomek do Afriky skutečně odstěhují, stráví tam velmi dlouhou dobu. Maličké princátko či princezna tak bude vyrůstat velmi daleko od své rodiny a zpět domů se vrátí až v době, kdy mu bude kolem 3 let.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy