Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Leaving Neverland má mít pokračování: Michael Jackson měl zneužívat chlapce trpícího rakovinou!

Leaving Neverland má mít pokračování: Michael Jackson měl zneužívat chlapce trpícího rakovinou!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 91 fotografií
pedofilie
Dokument Leaving Neverland, který mapuje období, během nějž Michael Jackson (†50) sexuálně zneužíval Wadea Robsona a Jamese Safechucka v době, kdy dnes dospělí muži byli ještě dětmi, je jedním z nejdiskutovanějších filmů letošního roku. Možná i proto se režisér a producent Dan Reed rozhodl, že by rád natočil pokračování. V tom by měl figurovat Gavin Arvizo, kterému lékaři v deseti letech našli agresivní nádor na ledvině a s Jacksonem se poprvé setkal v nemocnici.

Režisér dokumentu Leaving Neverland Dan Reed by rád natočil jeho pokračování. Zatímco v prvním snímku ohledně sexuálního zneužívání zpěvákem Michaelem Jacksonem promluvili James Safechuck a Wade Robson, ve druhém filmu by se chtěl Reed zaměřit na příběh Gavina Arviza, který zneužívání Jacksonem dotáhl v roce 2005 až před soud. Režisér kontroverzního dokumentu nyní jen čeká, zda bude Arvizo ochoten s ním snímek natočit.

Když bylo Gavinu Arvizovi 10 let, byla mu diagnostikována agresivní rakovina. Ta se z ledvin šířila i na další orgány a lékaři jeho rodičům řekli, aby se připravili na to, že budou svému synovi chystat pohřeb. V té době se s Gavinem seznámil Michael Jackson, který nemocnému chlapci posílal dárky, často s ním telefonoval a stal se jeho dobrým přítelem. Jakmile se Arvizo zázračně uzdravil, Jackson pozval celou jeho rodinu do Neverlandu

Gavin dokonce i vystupoval v dokumentu Living with Michael Jackson, ve kterém se se zpěvákem drží za ruce a společně mluví o tom, že na jejich společném spaní v jedné posteli není nic špatného. Arvizo dokonce řekl, že právě díky Jacksonovi porazil rakovinu, která ho podle lékařů měla zabít.

Jen chvíli po premiéře dokumentu ale Gavin svůj postoj změnil a obvinil Michaela Jacksona ze zneužívání. I samotný dokument přispěl k tomu, že se o Jacksona začala zajímat policie a následně padlo i obvinění, kterého byl u soudu v roce 2005 zproštěn.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy