Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši se rozešli? Pak ale přišlo TAJEMNÉ TETOVÁNÍ

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši
Zdroj: Instagram, Facebook.com
+ Dalších 25 fotografií
Foto tetování uvnitř
Co se děje v Brně? Zjistili jsme, že Michal Gulaši (32) prožil románek s krásnou Martinou (33). Gulašiho partnerka Vlaďka Erbová (37) ale zasáhla. Po Brně kolovaly zvěsti, že je konec. Nyní ale Erbová a Gulaši pomocí kouzelného tetování ohlašují nový začátek.

Nevěra v Brně je zapeklitá věc. Na celou věc upozornil web expres.cz, který jako první přinesl informace, že Vlaďka Erbová má parohy

Pak se redakci eXtra.cz podařilo vyzpovídat krásnou Martinu, která tvrdí, že Gulaši není chlap, ale je podpantoflákem. "Vztah s Michalem byl ukončen. On asi dostal zákaz komunikovat s kýmkoliv. Je jasné, proč to skončil," vysvětlila Gulašiho údajná milenka a doplnila, že on už pro ni po náhlém konci ztratil kouzlo. "Není to chlap," řekla pro eXtra.cz drsně, ale vzkázala mu, aby se probral a ze vztahu z Erbovou vycouval, jelikož mu prý ve všem škodí.

Objevily se dokonce spekulace, že vztah Erbové a Gulašiho je v troskách. Chvilku to prý vypadalo, že půjdou od sebe. Nyní se zdá, že vše je jinak. Michal projevil oddanost své královně a nechal si udělat tajemné tetování. Gulaši má na ruce stejný motiv, jaký nosí Vlaďka! Erbová si letos v únoru nechala na ruku vytetovat nápis ILY. A Gulaši má nyní stejný nápis.

Co to znamená? "Tak tedy pro mě je to: první vyjádření citů ke mně od muže, který mi stojí po boku. Oslovení milované osoby. Oslovení milovanou osobou. Začátek nové etapy života. Sebeúcta. Sebeláska. Sebereflexe. Sebepoznání. Vědomí, že láska váží na misce pomyslných vah pořád nejvíc. Ať už je to ta partnerská, přátelská, mateřská nebo ta sebe. Bolest, zklamání i životní kopance, díky kterým mám teď sílu. A vůli. Každodenní připomenutí, že se vždycky umím zvednout a jít. To je moje ...ily," vysvětlila modelka. Její slova cituje web Blesk.cz. Zdá se, že vše dobře dopadne. Tetování může mít na všechny zúčastněné magický vliv.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy