Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Britney Spearsová obětí největšího skandálu v historii pop music? Zfetovaná loutka na peníze!

/
  • Britney Spearsová obětí největšího skandálu v historii pop music? Zfetovaná loutka na peníze, říkají fanoušci
    23. dubna 2019 ● 20:31

    Sociálními sítěmi se šíří hashtag #FreeBritney. Fanoušci popové hvězdy Britney Spearsové (37) vyráží do boje proti jejímu týmu, který se o ni stará! Kvůli šokující výpovědi bývalého právníka zpěvačky obviňují fanoušci její tým z vykořisťování a zneužívání Britney za účelem vydělat na ní co nejvíce peněz. Od roku 2008 je zpěvačka po dramatickém kolapsu nesvéprávná a situace se nezměnila ani po jedenácti letech. Jak ale může nesvéprávná osoba vydávat hudební alba, koncertovat po celém světě a vychovávat děti? 

  • 1.

    Výpověď bývalého člena týmu právníků Britney

    Kampaň Free Britney zaplavila sociální sítě
    Autor: Instagram

    Co znamená hashtag Free Britney? Veškeré spekulace o možném vykořisťování zpěvačky začaly po odvysílání speciální epizody fanouškovského kanálu Britney's Gram, ve které odhalili znepokojující informace. Do jejich vysílání se totiž dovolal bývalý člen zpěvaččina týmu právníků, jehož totožnost si dvojice moderátorek ověřila. 

     

    Podle jeho výpovědi zpěvačka nevyhledala v dubnu psychiatrickou pomoc dobrovolně, jak bylo řečeno dříve, ale byla do psychiatrické léčebny zavřena proti své vůli. Navíc tam prý byla už od ledna. „To, jak se psalo, že tam Britney nastoupila dobrovolně na začátku dubna, prostě není pravda. Je tam už od ledna, proti své vůli," znělo v nahrávce. 

     

    Toto obvinění znepokojilo fanoušky popové hvězdy, kteří okamžitě zaplavili internet hashtagem #FreeBritney, díky kterému požadovali její propuštění. Neověřený zdroj blízký jejímu týmu poté zveřejnil prohlášení, že Britney musela nastoupit do léčebny ze strachu o její život. 

  • 2.

    Skutečný důvod zrušení její show v Las Vegas

    Nová show Britney Spears Domination
    Autor: Facebook

    Informace o nedobrovolném léčení zpěvačky není jediným závažným obviněním, které právník v telefonátu uvedl. Britney Spearsová měla od února 2019 pravidelně vystupovat v Las Vegas v rámci své show Domination. Nicméně v lednu byla veškerá její naplánovaná vystoupení zrušena s vysvětlením na jejím instagramu, že kvůli obavám o zdraví svého otce Jamieho (66) musí dát přednost rodině před vystupováním. Ten měl údajně podstoupit dvě operace kvůli prasklému tlustému střevu.

     

    Podle nových obvinění se ale jednalo pouze o kamufláž. Její show ve Vegas měl údajně zrušit právě její otec Jamie, protože zpěvačka odmítala brát předepsané prášky na špatnou psychiku. „Jamie řekl: Buď budeš brát léky, nebo tu show zruším," říká právník. Jak řekl, tak také udělal. Na veřejnosti to ale ve skutečnosti vypadalo tak, že to byl nápad starostlivé dcery Britney. 

  • 3.

    Britney je nesvéprávná 11 let!

    Britney Spears dokázala na koncertě, že je ve skvělé formě.
    Autor: profimedia.cz

    Free Britney kampaň podle fanoušků není jen o snaze dostat zpěvačku z psychiatrické léčebny, kde má být držena proti své vůli, ale také aby se jí vrátila její svoboda a možnost rozhodovat se sama za sebe.

     

    Zbavení svéprávnosti se v Americe používá především pro starší nebo psychicky narušené osoby, které se o sebe nedokážou postarat. O jejích osobních, pracovních a finančních záležitostech tak od roku 2008 rozhodují jiní lidé, za což dostávají velmi slušně zaplaceno. Těmi, kdo za zpěvačku provádí rozhodnutí, jsou právě její otec Jamie společně s právníkem Andrewem Walletem. 

     

    Fanoušci popové princezny se dožadují odpovědi, proč je i o jedenáct let později zpěvačka stále nesvéprávná, když vydala čtyři hudební alba, koncertovala po celém světě a vychovává dva syny. 

    3143118:full:true:true

  • 4.

    Britney měla získat svéprávnost po Circus turné

    Britney Spearsová na turné s názvem Circus v roce 2009
    Autor: Profimedia.cz

    V roce 2009 vystupovala Britney po celém světě v rámci svého koncertního turné Circus. Podle informace bývalého právníka měla Britney dokázat, že to zvládne a svéprávnost jí měla být navrácena. 

     

    Když se tak nestalo, Britney se měla údajně zhroutit, načež bylo rozhodnuto, že bude nesvéprávná na dobu neurčitou. 

    Americká zpěvačka dostala šílený nápad si oholit hlavu.
    Autor: profimedia.cz

    Britney Spears útočí na fotografy deštníkem
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Její opatrovník dal výpověď

    Britney Spears při oznámení své nové show Domination v Las Vegas
    Autor: profimedia.cz

    Jedním z opatrovníků Britney Spearsové se stal její otec Jamie a druhým právník Andrew Wallet. Ten před měsícem podal výpověď, přestože mu byl nedávno štědře navýšen plat. 

     

    Podle zdroje byla důvodem jeho výpovědi nespokojenost s léčbou, kterou Britney dostávala. V případě, že by v opatrovnictví pokračoval, se údajně bál, že přijde o svou právnickou licenci. A právě tato informace neskutečně znepokojila fanoušky. Jestliže právník, který dostává měsíčně statisíce dolarů, je nespokojený s léčbou, kterou Britney dostává, je to velmi podezřelé.

  • 6.

    Vyjádření zpěvaččina týmu

    Britney se svým manažerem Larry Rudolphem
    Autor: Profimedia.cz

    Fanoušci Britney Spearsové zahltili zprávami nejen sociální sítě, ale také všechny členy jejího týmu. Zpěvaččin téměř celoživotní manažer Larry Rudolph (55) byl navíc nařčen z jejího vykořisťování. Jde mu prý o výdělek více než o její zdraví. 

     

    „To mi připomnělo vzpomínku z jednoho jednání, při kterém Larry řekl: Alespoň nám to pomůže s prodejem lístků poté, co znovu oznámíme show ve Vegas," prozradil bývalý právník. Larry Rudolph se ale zatím k celé aféře zatím oficiálně nevyjádřil. 

    Září 2008 - Manažer Larry Rudolph se zářící Britney na vyhlášení cen MTV.
    Autor: ČTK, Profimedia.cz

  • 7.

    Mazání negativních komentářů

    3143119:full:true:true

    Tým okolo Britney Spearsové má údajně mazat komentáře na sociálních sítích s hashtagem Free Britney. I přesto, že jsou komentáře o prosbách fanoušků o zpěvaččino okamžité propuštění pravidelně mazány, je #FreeBritney jedním z nejpoužívanějších hashtagů na světě už několik dní. 

     

    Právě fakt, že jsou komentáře s žádostí o zpěvaččino propuštění mazány, jen přilévá olej do ohně a vyvolává spekulace o tom, že něco není v pořádku. 

  • 8.

    Britney se snažila uniknout

    Britney Spearsová v dokumentu For The Record
    Autor: Profimedia.cz

    „Slyší jen to, co chtějí slyšet. Ve skutečnosti mě vůbec neposlouchají. Je to fakt špatné," nechala se před lety slyšet Britney v dokumentu For The Record. Někdy je nesvéprávnost nutné zlo pro osoby, které jsou nebezpečné sobě i okolí. 

     

    Během let ale Britney dala několikrát jasně najevo, že je z celé situace velmi nešťastná. „Nemám pocit, že by můj život byl mimo kontrolu. Naopak, mám pocit, že je příliš pod kontrolou. Není tam žádné vzrušení, žádná vášeň, nic. Každý den je stejně šedý," rozpovídala se o nesvéprávnosti v dokumentu.

     

    Britney údajně tajně volala svému právníkovi s prosbou o pomoc. Její otec jí měl totiž údajně vyhrožovat odebráním jejích dvou dětí v případě, že by se snažila o získání svéprávnosti nazpět. 

  • 9.

    Britney se nemůže ani svobodně vyjádřit

    Britney Spearsová v show Jonathana Rosse
    Autor: Profimedia.cz

    Tým okolo Britney Spearsové přísně kontroluje veškerá její veřejná vystoupení. Před jakýmkoliv rozhovorem vyžadují zaslání veškerých otázek a po samotném natáčení rozhodují o tom, co se může použít a co se musí vystřihnout. 

     

    Například v roce 2016 vystoupila Britney v talk show Jonathana Rosse, ve které se neplánovaně rozpovídala o své nesvéprávnosti. Vzhledem k tomu, že měl moderátor jasně nařízeno vyhnout se jakékoliv debatě na toto téma, radši rychle převedl řeč jinam. Ve finální verzi, která se odvysílala v televizi, nepadla o nesvéprávnosti ani zmínka. 

  • 10.

    Matka Britney lajkuje #FreeBritney komentáře

    Lynne Spearsová, matka Britney Spearsové
    Autor: Profimedia.cz

    Matka popové princezny Lynne Spearsová (63) se kupodivu k celé situaci zatím oficiálně nevyjádřila. Na jejím instagramovém účtu ale nedochází k cenzuře a fanoušci Britney Spearsové tak mají jistotu, že se tam mohou svobodně vyjádřit. Lynne Spearsová navíc záhadně olajkovala několik komentářů s hashtagem Free Britney. 

    Matka Britney Spearsové lajkovala Free Britney komentáře na svém instagramu
    Autor: Instagram

  • 11.

    Britney byla záhadně spatřena s přítelem

    Britney Spearsová spatřena se svým přítelem v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

    Britney již nějaký ten pátek randí s fitness trenérem Samem Asgharim (25). Velmi záhadně se najednou zamilovaná dvojice objevila v pondělí v hotelu Montage v Beverly Hills. Fanoušci okamžitě začali spekulovat, jak je možné, že jen jeden tým fotografů věděl, kde se bude zrovna nacházet. Navíc její vzhled na posledních fotografiích působí starosti nejen jejím fanouškům, ale lidem po celém světě.

     

    Zpěvačka má na fotografiích nepřítomný a nešťastný výraz, je rozcuchaná a oteklá. Mnoho lidí spekuluje, že byla pod silnou dávkou prášků. 

     

    Jestli je Britney na tom skutečně tak špatně, že se nedokáže jedenáct let postarat sama o sebe, neměl by ji její tým přestat nutit do veřejných vystoupení, rozhovorů a nahrávání alb? Druhá varianta je, že se zde rýsuje skandál, který nemá v historii populární hudby obdoby. 

    Britney Spearsová spatřena se svým přítelem v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

    Britney Spearsová spatřena se svým přítelem v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

    Britney Spearsová spatřena se svým přítelem v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

  • 12.

    Protesty v USA

    Free Britney protest v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

    V Los Angeles dokonce několik desítek znepokojených fanoušků vyrazilo do ulic s bannery a nápisy Free Britney. Svým gestem se dožadují oficiálního vyjádření ze strany zpěvaččina týmu, popřípadě navrácení svéprávnosti. Jednalo se o první akci svého druhu, podle organizátorů budou další protesty pokračovat.

    Free Britney protest v Los Angeles
    Autor: Profimedia.cz

    Free Britney protest v Los Angeles
    Autor: Instagram

    VIDEO: Britney Spearsová napálila známého amerického moderátora

    Video
    Video se připravuje ...

    Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

    Fotogalerie
    97 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

roubitubyl@...: Oběť je. Je mi toho člověka líto.

(24. 04. 2019 12:29)

jameson: Kus provazu, plyn, nebo vlak všechny její problémy vyřeší.

(24. 04. 2019 12:24)

nika70: Akorát, že ta USA se oddělá dřív

(24. 04. 2019 11:16)

prycsnima: Bartošová made in USA!!!!!!!!!!!

(24. 04. 2019 10:36)

nika70: Připomíná mně Bartošovou a Krampolovou zároveň.

(24. 04. 2019 01:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy